CHEST MI Inc

CHEST MI IncChest M.I., Inc.

3-6-10 Hongo Bunkyo-ku,
Tokyo 113-0033,
Japan
http://www.chest-mi.co.jp/en/

 

 


CHEST M.I. INC. Osnovan je u Tokiju 1965. godine kao Sanwa Seiki Corp., koji je razvio spirometar sa zapečaćenom vodom. Tvrtka je preimenovana u CHEST M.I. (Medicinski instrumenti) INC pojašnjavajući svoju specijalnost 1974. godine i počeo je izvoz na međunarodno tržište. 1971. razvili smo prvi japanski kompjutorizirani spirometar, DISCOM. 1976. pušten je sveobuhvatni sustav ispitivanja plućne funkcije CHESTAC. Neprekidno se trudimo isporučiti respiratorne proizvode bolje kvalitete i funkcionirati prema našem cilju doprinosa ljudskom zdravlju.

CHEST M.I., INC., Vodeći japanski proizvođač i distributer medicinske elektroničke opreme za respiratornu dijagnostiku i liječenje, svjetski je priznat zbog kvalitetnih proizvoda i izvrsne usluge.

Posljednjih godina ozbiljne bolesti pluća, poput astme, alergija, emfizema i raka pluća, brzo se povećavaju zbog pogoršanja okoliša, stresnog društva, starenja populacije itd. Rano otkrivanje i liječenje plućne bolesti postaju sve važnije da respiratorni bolesnici izbjegnu nepovratna oštećenja. CHEST M.I., INC. doprinosi kvaliteti života ljudi razvojem i uvođenjem inovativnih proizvoda za disanje na tržište bolnice i kućne njege. Naši ovlašteni zastupnici u više od 60 zemalja, koji su dobro obučeni, također pružaju kvalitetnu prodaju i uslugu naših proizvoda.

Proizvodi tvrtke Chest MI Inc. su:

Spirometri

CHESTGRAPH HI-301

Spirometar se nudu u dva različita izbora modela sa senzorima protoka (turbina ili ultrazvuk). Posjeduje 7 inčni (17cm) kolr LCD zaslon osjetljiv na dodir zbog jednostavnosti rada.

Ima ugrađenu punjivu bateriji i mrežni pretvarač.

Mogućnost priključka dodatnog pulsnog  oksimetra. Ugrađen je senzor temperature okoline, te posjeduje memoriju za 20.000 testnih zapisa. Ugrađene su i animirane upute za pacijente. Ima ugrađen brzi termički pisač, a može se izvršiti izravan ispis pomoću vanjskog USB pisača.

Spirometri

Multi-Functional Spirometer Multi-Functional Spirometer HI-801

Spirometar koji podržava sve vrste mjerenja s dodacija. Posjeduje  ATS standard. Ima veliki volumen pohrane izmjerenih podataka, a ima i CF memorijsku karticu. Zaslon je kolor LCD više rezolucije pa ima jasnu sliku prikaza podataka. Mogući dodaci spirometru za različita mjerenje su:

Respiratorni tlak

Rhinomanometry

Pulsna oksimetrija

Spirometri

Spiromaster PC-10

PC spirometar spojen sa izravnom vezom na računalo.

  • Jednostavna pretraga pacijenta
  • BD test i test izazova
  • Ispunjava ATS standarde.
Spirometri