MicroPort CRM

Micro Port CRM

MicroPort CRM
4 Avenue Réaumur,
92140 Clamart,
France
Phone : +33 (0)1 46 01 33 33
Fax : +33 (0)1 46 01 34 58
http://crm.microport.com/ 


MicroPort® CRM., vođen od strane naših stručnih timova za istraživanje i razvoj i vrhunskim proizvodnim pogonima širom svijeta, osmišljava, dizajnira i razvija rješenja za upravljanje poremećajima srčanog ritma i zatajenjem srca. MicroPort® je međunarodna tvrtka osnovana 1998. godine sa sjedištem u Šangaju u Kini. MicroPort® CRM poslovna franšiza ima sjedište u Clamartu u Francuskoj, dok je uprava u Italiji. Svi proizvodi dolaze iz Francuske, gdje je i započela proizvodnja EKG Holter sustava.

Snimači

Spider SAS™ & Synescope™ (v3.30)

Detekcija apneje u snu. Otkrivanje aritmije. Sve u jednom.

Spider SAS povezan sa programom Synescope i konceptom sve u jednom što omogućuje sveobuhvatnu analizu poremećaja disanja u snu i patologija srčanog ritma. Kombinacija snimki signala i prilagodljivih izvještaja pomaže u procjeni upravljanja pacijentima. Zahvaljujući kontrolnom programu HookUp RS-u koji je u stvarnom vremenu provjeravao kvalitetu signala sa svih senzora, inicijalizacija Spider SAS poligrafa je jednostavna i brza.

Snimači

Spiderview & Synescope (v3.10)

Višenamjenski digitalni EKG Holter snimač.

Spiderview je EKG Holter snimač koji je male dimenzije, kompaktan, jednostavan za uporabu i prije svega zamišljen za višenamjenske aplikacije. Široki LCD zaslon i snažna tipkovnica pomažu u jednostavnom programiranju postupka snimanja. Testovi Spiderview-a poboljšavaju točnost i pouzdanost snimaka. Koristite Spiderview s Višekanalni-Višednevnim  programom Synescope.

Snimači

Spiderview Plus™ & Synescope™ (v3.30) program

Višenamjenski digitalni EKG Holter snimač.

Spiderview Plus je Holter snimač koji je mali, kompaktan, jednostavan za uporabu i prije svega zamišljen za višenamjenske aplikacije. Široki LCD zaslon i snažna tipkovnica pomažu u jednostavnom programiranju. Testovi Spiderview-a poboljšavaju točnost i pouzdanost snimaka. Koristite Spiderview sa programom Višekanalni-Višednevni Synescope.

SpiderView Plus je premium Holter snimač dizajniran za istraživačke centre koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu signala za kvantitativnu analizu EKG-a i druge istraživačke aplikacije. Uz sve funkcije dostupne sa standardnim SpiderView Holter snimačem, SpiderView Plus sadrži dugoročne snimke u visokoj razlučivosti (1000 Hz) umjesto uobičajenih 20 minuta.

Snimači

Spiderflash-T™ & Eventscope™

Dugotrajno snimanje EKG-a.

Spiderflash-T je rezultat Microport CRM iskustva stečenog u razvoju neinvazivnih rješenja.Spiderflash-T i njegov program Eventcope dvije su komponente jedne jedinice koja omogućuje identifikaciju, dijagnozu i dokumentiranje različitih srčanih patologija. Eventscope, jednostavan za korištenje program za gledanje EKG-a, kompatibilan je sa Spiderflash snimačima. Više od jednostavnog snimača, Eventcope također omogućava snimanje, uređivanje EKG signala i ispis opsežnih prilagodljivih izvještaja.

Snimači

Programi

Synescope (v3.10) program

Najvažniji Holterov program u ambulantnom EKG-u.

Synescope je vrhunski program za analizu EKG Holtera. To je višekanalni i višednevni analizator koji koristi višenamjenske aplikacije SpiderSAS i Spiderview snimača. Synescope je kompatibilan sa svim MicroPort CRM snimačima.

Synescope (V3.10) je program srčane aritmije za analizu višednevnih, višekanalnih snimaka:

 • Do 4 dana, do 12 kanala.
 • Snimanje visoke rezolucije oklopljenim kabelom
 • Ritam, ST, pejsmejker, histogrami, događaji
 • Standardna varijabilnost otkucaja srca
 • Alati, prilagodljiva izvješća
 • Modul povezivanja (mreža, e-pošta, web pošta)
 • Kompatibilan sa Synecomom

Dodatne mogućnosti:

 • Uvoz / izvoz podataka
 • Dostupno je više jezika: nizozemski, engleski, francuski, njemački, mađarski, talijanski, japanski, portugalski, ruski, španjolski i švedski.

Synescope (v3.30) program

Synescope (V3.30) je program za analizu posvećena poremećajima disanja u snu * i srčanim aritmijama koji nude neovisnu poligrafiju i Holterove prilagodljive izvještaje.

Dostupne su tri konfiguracije Synescopa (v3.30):

Lagan – Ritam, ST, pejsmejker, histogrami, događaji, zbirka alata za izdanje, prilagodljiva izvješća, ugrađeni PDF, podaci za uvoz / izvoz, HL7 sučelje, modul za povezivanje (mreža, e-pošta, web pošta).

Standardno – Jednostavne funkcije + Vremenska domena i spektralni HRV + QT segment.1

Stručnjak – Standardna varijabla + T val (TVar) 2–4, P valna analiza3 † (Stafford) + STEP ‡ (Brugada procjena).

 

Dodatne opcije uključuju:

 • Pošiljatelj: Za čitanje SD / microSD kartica
 • SAS: Za analizu Spider snimaka SAS
 • Dostupno je više jezika: nizozemski, engleski, francuski, njemački, mađarski, talijanski, japanski, portugalski, ruski, španjolski i švedski
Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme