Nihon Kohden

Nihon KohdenNihon Kohden Corp., Japan

Nihon Kohden Corp., Japan
Head Office:
1-31-4, Nishiochiai, Shinjuku-ku,
Tokyo 161-8560, Japan
https://www.nihonkohden.com/index.html
https://eu.nihonkohden.com/

 


Zahvaljujući pokojnom dr. Yoshio Ogino, osnivaču Nihon Kohden-a, danas možemo ponuditi vrhunske medicinske uređaje uz primjenu najnaprednijih medicinsko-inžinjerskih rješenja.

Kada je dr. Yoshiro Ogino studirao medicinu i kada je radio istraživanja u elektrotehnici, jednog dana radio je eksperimentu koji uključuje stimulaciju neuromuskularnog tkiva male ptice. Tada je shvatio i spoznao

bitne parametre  biologije i napomenuo je: “izmjeriti parametre živog tijela, zahtijeva nekoliko stotina puta veću osjetljivost i barem dva decimalna mjesta više od opreme koju su u Japanu razvili vodeći stručnjaci elektrotehnike.”

Pitao se je li moguće primijeniti višu razinu inženjerstva na suptilnosti biologije i tako proučavati parametre ljudskog tijela. S tom snažnom inspiracijom studirao je medicinu i u kolovozu 1951. osnovao Nihon Kohden Corp. S nepokolebljivim uvjerenjem da je „izliječiti bolest nešto što nadilazi politiku i nacionalne granice, i da nikad nećemo požaliti uložiti svu našu energiju u ovaj cilj“,  Nihon Kohden proizveo je niz najsuvremenijih medicinskih elektroničkih uređaja. Kako se medicina razvijala, proizvodi Nihona Kohdena razgranali su se na mnoga područja. Međutim, izvorna vizija se nije promijenila i dalje inspirira inženjere tvrtke Nihon Kohden. Nihon Kohden nastavlja rasti kao tvrtka koja pruža svijetu naprednu tehnologiju koja se temelji na preko 60 godina iskustva u medicinskom inženjerstvu.

Neurologija
Elektroencefalografi

Neurofax EEG-1200, EEG-1200 (Notebook), EEG-1200 ICU

Svojim modularnim dizajnom i inteligentnim konceptom usmjerenim prema budućnosti, Neurofax EEG sustavi nude maksimalnu fleksibilnost i mogu se prilagoditi najzahtjevnijim zahtjevima u standardnim kliničkim i istraživačkim primjenama. Kao takav, ovaj vrhunski digitalni sustav postavlja novo mjerilo u sustavnim rješenjima za dijagnostiku i praćenje.

Neurofax EEG sustav visoke oštrine izrazito je intuitivan. Korisnički program prilagođen je širokim rasponom funkcija, uključujući snimanje, reprodukciju i kvantitativnu analizu podataka. Kao standardno ispitivanje iz neurologije, elektroencefalografija se koristi u mnogim područjima – od rutinske dijagnostike do kritično bolesnih pacijenata ili praćenja neurofiziologije u JIL-u. Neurofax EEG sustav izgrađen je tako da pokriva sve aspekte dijagnostike, pružajući inovativnu funkcionalnost, visoku kvalitetu signala i trajnost kako bi se osigurala učinkovitost – a svejedno je jednostavan za uporabu.

Neurologija <br />Elektroencefalografi

Aireeg WEE-1200

Tijekom dugotrajnog snimanja EEG-a pacijent će možda trebati provesti više dana povezan s EEG monitorom u bolnici ili na klinici. Ovo je dugo i stresno vrijeme posebno za pedijatrijskog pacijenta. Bežični prijenos podataka s aireeg bežičnim ulaznim jedinicama (WEE-1200) pruža pacijentu više slobode i kvalitete života tijekom dugog praćenja. Nihon Kohden vjeruje u provjereni modularni koncept s aireeg-om i nudi 32- i 64-kanalne ulaze kao i dodatne mogućnosti kao što su video, foto stimulacija i druge inovativne funkcije.

Neurologija <br />Elektroencefalografi

CerebAir

Pacijenti s nejasnim mentalnim statusom u JIL-u su pod medicinskim nadzorom, a potreba za tehnologijom i rutinom dva su razloga. Sada uz CerebAir nudimo inovativnu tehnologiju koja omogućava praćenje cEEG svima, što dovodi do povećanih kliničkih i financijskih rezultata. CerebAir EEG kapa je telemetrijsko EEG pojačalo, razvijeno za brzo i jednostavno praćenje cEEG-a, izvedeno u kritičnom okruženju za njegu – velika stručnost u primjeni EEG elektroda nije potrebna. Korištenjem Bluetooth® komunikacije, pacijent se oslobađa okolnih kablova. Ovo je idealno za uporabu u JIL okruženju gdje su mnogi kabeli s nekoliko medicinskih uređaja spojeni na pacijentovo tijelo.

Neurologija <br />Elektroencefalografi

Elektromiografi

Neuropack X1 MEB-2300

Mjerni sustav Neuropack X1 najnoviji je i najnapredniji EP/EMG sustav u portfoliju proizvoda Nihon Kohden. Dostupan je s šest ili dvanaest-kanalnim pojačalom i električnim stimulatorom s dva kanala. Neuropack X1 dizajniran je s brojnim značajkama za uštedu vremena kako bi se povećao radni tok korisnika bez narušavanja integriteta ažuriranja podataka. Osnovni pregledni  program, uključujući EMG, NCS, SEP, AEP i VEP protokole, standardno se isporučuje s Neuropack X1 mjernim sustavom. Novi popis za preglede stvara neprimjetnu integraciju protokola, pacijenata i izvještaja, povećavajući tako produktivnost i skraćujući vrijeme pregleda.

 Elektromiografi

Neuropack S3 MEB-9600

Sustav Neuropack S3 (MEB-9600) razvijen je tako da je dovoljno fleksibilan za upotrebu u bolnicama i privatnim praksama za provođenje elektromiografije, pregleda živčane provodljivosti, evociranih potencijala i drugih dijagnostičkih postupaka. Sustav uključuje ugrađeni inteligentni filter artefakta koji omogućava kliničarima poboljšanje snimanje NCS krivulja u stvarnom vremenu i dodatno poboljšava kvalitetu i jasnoću signala s Nihon Kohden-ovim vodećim pojačalima. Neuropack S3 dolazi u standardnim modelima za stolna i prijenosna računala. Lagan, tanak dizajn Neuropack S3 pruža liječnicima više prostora u prostorijama za preglede pacijenata i omogućava im da se brzo prilagode s tehnologijom. Osim toga, kliničari mogu birati između tri modela stimulatora, svaki s jedinstvenim ergonomskim dizajnom.

 Elektromiografi

Kardiologija
Elektrokardiografi

Cardiofax C ECG-2150

Elektrokardiograf Nihona Kohdena Cardiofax C dizajniran je tako da podrži svakodnevnu rutinu dijagnostike EKG-om i ponudi analizu na visokoj razini za pouzdanu dijagnozu. Cardiofax C koristi Nihon Kohden-ov EKG program za analizu ECAPS 12C. Omogućuje istodobno prikupljanje i analizu EKG-a sa 12-odvoda s oko 200 nalaza i s aktivnim suzbijanjem smetnji. Točni podaci podržavaju brzu dijagnozu. S kutnim LCD kolor zaslonom od 4.8 inča, Svih 12-odvoda EKG krivulja mogu se potvrditi na prvi pogled prije početka snimanja. Cardiofax C ima ugrađeni LAN i podržava radne tokove koji se temelje na papiru i bez papira – krivulje i rezultati analize mogu se prenijeti na računalo. Lagani i kompaktni dizajn Cardiofax C uređaja i dugo vrijeme rada baterije podržavaju visoku mobilnost u svakodnevnom tijeku rada.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Cardiofax S ECG-2250

Serija elektrokardiografa Nihon Kohden Cardiofax S predstavlja jednostavan i efikasni tok rada za svakog korisnika. Cardiofax S podržava korisnika s točnim i pouzdanim EKG podacima za bolju učinkovitost. Zaslon u boji sa pozadinskim osvjetljenjem veličine 7 inča omogućava da se na jednom ekranu u isto vrijeme vide svi podaci i sve krivulje 12-odvoda EKG-a.

Napredni program interpretacije, program analize ECAPS 12C pruža dijagnostičku sigurnost i podržava brzu i pouzdanu dijagnozu za pacijente. Omogućuje istodobno prikupljanje i analizu EKG-a s 12-odvoda s oko 200 nalaza uz aktivno suzbijanje smetnji.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Cardiofax M ECG-2350

Jednostavan rad temelj su Nihona Kohden-ovog Cardiofax M elektrokardiografa. S velikim 7-inčnim zaslonom u boji, mogu se vidjeti svi podaci i sve krivulje 12-odvoda EKG-a odjednom. To omogućava korisniku pregled EKG-a i prije početka snimanja. Cardiofax M pruža mogućnist rada s ispisom EKG-a na papiru i rad bez papira, omogućujući prijenos podataka  i krivulja na računalo. Neupitna tehnologija Nihona Kohdena podržava kliničare u pregledu pacijenata s poboljšanim informacijama dostupnim na temelju analiza. Kroz SynECi18 tehnologiju, Cardiofax M pruža analizu EKG-a od 18-odvoda iz snimljenog EKG-u s 12-odvoda koiji se dobiva 10-žilnim kabelom, optimizirajući sigurnost pacijenta.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Cardiofax V ECG-2450

Cardiofax V elektrokardiograf dizajniran je tako da pruži najbolju moguću dijagnostiku kod mirovanja kao i EKG pregleda uz ergometriju. Cardiofax V podržava korisnike u njihovoj svakodnevnoj rutini podržavajući jednostavan rad i pružajući sveobuhvatne kliničke informacije kako bi se osigurala pouzdana dijagnoza za pacijenata.

S velikim 12-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, podaci se mogu lako pregledati. Zaslon omogućuje pregled EKG-a prije početka snimanja. Ostali alati za učinkovitost poput prilagodljivih pametnih tipki ili funkcija pomoći za postavljanje EKG elektroda poboljšavaju i pojednostavljuju rada korisnika. Tehnologija synECi18 omogućuje analizu EKG-a s 18-odvoda iz snimljenog EKG-u s 12-odvoda koiji se dobiva 10-žilnim kabelom, optimizirajući sigurnost pacijenta. Visokokvalitetna tehnologija analize krivulja zadovoljava međunarodnu normu IEC60601-2-25: 2011 za točnost i sigurnost elektrokardiograma i podržava uklanjanje smetnji bez izobličenja oblika krivulja za pouzdanu dijagnozu.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Cardiofax G ECG-2550

Cardiofax G elektrokardiograf osmišljen je kako bi se zadovoljila potreba za svakodnevnim većim brojem pregleda. S velikim 15-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, podaci se mogu lako pregledati. Prikaz EKG-a je u istoj veličini kao i na papiru za ispis, i omogućava pregled EKG-a prije početka snimanja. Fleksibilna ruka zaslona omogućuje pomicanje zaslona kako bi se osigurala najbolja vidljivost EKG krivulja.

Tehnologija synECi18 omogućuje analizu EKG-a s 18-odvoda iz snimljenog EKG-u s 12-odvoda koiji se dobiva 10-žilnim kabelom, optimizirajući sigurnost pacijenta.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Defibrilatori

Cardiolife TEC-5600

Bifazični defibrilator TEC-5600 dizajniran za poboljšanje kvalitete postupaka oživljavanja. Nihon Kohden-ov Cardiolife TEC-5600 s 6,5 inčnim TFT LCD zaslonom u boji profesionalni je bifazični monitor / defibrilator. Učinkovito pomaže timovima hitne pomoći u postupcima oživljavanja pacijenta s pouzdanom i sigurnom defibrilacijom. 

Cardiolife TEC-5600 ima kompaktan dizajn, lagan je i pruža najveće performanse za reanimaciju pacijenata. Nadalje TEC-5600 nudi dodatne parametre za praćenje: SPO2, EtCO2 i NIBP.

Svi kablovi i senzori su kompatibilni sa svim Nihon Kohden modelima monitorima i drugim modelima defibrilatora.

Defibrilatori

Cardiolife EMS-1052

Ovo je najnoviji bifazični defibrilacijski uređaj od Nihon Kohdena – model EMS-1052.

U ovom slučaju Nihon Kohden je učinio iskorek u dizajnu te je početni koncept upotrebio vrhunski monitor dadavajući mu funkciju bifazičnog defibrilatora. Takva sinergija dizajna kreirala je vrhunski bifazični defibrilator s visokom tehnolojijom praćenja vitalnih funcija pacijenata. Izrazito lagan s visokim standardima tehnologije osigurava kvalitetu i pozuzdanost rada timovima hitne pomoći u svim uvjetima na terenu. Visoka otponost na padove u udarce daje pouzdanu upotrebu uređaja u svim uvjetima rada.  

Defibrilator ima i funkciju transkutanog pejsinga pa se može koristiti za liječenje privremene bradikardije. Uz mjerenje EKG-a, defibrilator može pratiti neinvazivni krvni tlak (NIBP), zasićenje kisikom iz pulsnog oksimetra (SpO2), EtCO2, respiraciju, IBP i tjelesnu temperaturu. Defibrilator EMS-1052 osigurava pouzdane uvjete rada u ambulantnim vozilima, u helikopteru ili avionu, na moru zadovoljavajući sve standarde kvalitete i sigurnosti. Uz ručni i sinkronizirani način rada, podržava i AED način rada. Uređaj posjeduje standardne pretince za lagani smještaj kompletnog pribora, uključujući kablove i senzore.

Uređaj posjeduje i termički printer za ispis praćenih parametara i postupka defibrilacije.

Defibrilatori

AED defibrilatori

Cardiolife AED-2152

Cardiolife AED-2150 tvrtke Nihon Kohden automatizirani je vanjski defibrilator koji pojednostavljuje postupak defibrilacije za osobe s prvim odzivom u hitnim situacijama. Osim glasovnih uputa koje se lako prate, Cardiolife AED-2150 nudi i grafičke upute na zaslonu, koje su vrlo korisne u stresnom okruženju. Također uključuje opciju za prikaz krivulje EKG-a na zaslonu i analizu EKG-a, ako to zatraži stručno osoblje.

 AED defibrilatori

Cardiolife AED-3100

Cardolife AED-3100 Nihon Kohden automatizirani vanjski defibrilator (AED) omogućuje svakome da spasi život. Njegov intuitivni dizajn i glasovne upute pojednostavljuju i ubrzavaju isporuku defibrilacije. Cardiolife AED-3100 također omogućuje uključivanje šok energije za dječje pacijente uz upotrebu istih elektroda. Analiza srčanog ritma i punjenje energijom za vrijeme KPR-e omogućava brže isporuku defibrilacije. AED-3100 ima samotest uređaja i indikator stanja uređaja. Na taj način pojednostavljen je postupak korisnika za projveru ispravnosti rada. Dovoljan je svakodnevni pogled korisnika prema indikatoru AED defibrilatora da se utvdi stanje defibrilatora.

U slučaju da indikator prikaže crvenu boju obavezno je odmah nazvati ovlašteni servis Nihon Kohdena.

 AED defibrilatori

Praćenje pacijenata
Pacijent monitori

Vismo PVM-2700 serija

Vismo pacijent monitor serije PVM-2700 je jednostavan i poudan pacijent monitor za praćenje vitalnih parametara pacijenta.

Monitor je u cijelosti upravljiv preko ugrađenog LCD zaslona osjetljivog na dodir veličine 10 inča. Parametri praćenja su EKG, HR, respiracija, NIBP, SpO2 i temperatura. Kod modela PVM-2703 mogu se dodatno pratiti i IBP ili EtCO2.  Oba modela također mogu pratiti kontinuirani srčani izbačaj neinvazivnom metodom. Monitor je moguće povezati i s centralnom stanicom za praćenje i jedinicama intenzivne skrbi.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Vismo PVM-4000 serija

Nova serija Vismo pacijent monitpra PVM-4700 dolazi s dva modela PVM-4761 i PVM-4763.

Monitor je u cijelosti upravljiv preko ugrađenog LCD zaslona osjetljivog na dodir veličine 10 inča. Parametri praćenja su EKG, HR, respiracija, NIBP, SpO2 i temperatura. Kod modela PVM-4763 mogu se dodatno pratiti i IBP ili EtCO2.  Dodatno se mogu nagraditi za praćenje kontinuiranog srčanog izbačaja neinvazivnom metodom. Monitor je moguće povezati i s centralnom stanicom za praćenje i jedinicama intenzivne skrbi.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope PT BSM-1700

Praćenje pacijenta čak i tijekom transporta glavni je preduvjet. To je kritična mjera sigurnosti za život pacijenta. Life Scope PT pacijent monitori dizajnirani s vrhunskom tehnologijom nudi kontinuirano praćenje pacijenata čak i tijekom transporta. Life Scope PT pametni je transportni monitor tvrtke Nihon Kohden, svjetskog proizvođača inovativnih proizvoda i naprednih tehnologija. Izrazito lagan i malih dimenzija pogodan je sve vrste transporta. Monitor BSM-1763 je moguće koristiti kao ulazni modul za mjerenje svih vitalnih parametara u sklopu serije pacijent monitora Life Scope G5 i G7.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope VS BSM-3000 serija

Life Scope VS – MEB-3000 serija vrhunski je pacijent monitora s zaslonima od 12 i 15 inča osjetljiv na dodir. Integrirana je jedinstvena modularna tehnologiju sa pametnim priključcima. Life Scope VS serija je praktičan niz pacijent monitora koji se idealno uklapaju u sve vrste njege, uključujući ICU/OR i transport. Monitor je izrazito kompaktan malih dimenzija te je jako lagan za postavku uz pacijenta bilo na noseču ruku ili šinu. Idealan je za primjenu u jedinicama za centralno praćenje pacijenata.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope TR BSM-6000 serija

Life Scope TR serija BSM-6000 pacijent monitora dizajnirana tako da uključuje novu jedinstvenu modularnu tehnologiju, olakšava kompetentno funkcioniranje poboljšavajući klinički tijek rada. To je raspon pacijent monitora s mogućnošću odabira različite veličine zaslona i različitih prijemnih modula. Pogodan za sve vrste postavki uključujući ICU, OR i transport.

Moduli s priključcima za vitalne parametre moguće je izvaditi iz baze monitora te ga koristiti u transportu ili u operacionim salama. Fleksibilnost upotrebe osigurava visoki standard tehnologije koju je Nihon Kohden postavio bazu u proizvodnji pacijent monitora. Svi monitori sukladfni su viskim standardima kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope G5 CSM-1500 serija

Serija Life Scope G5 Nihona Kohdena nova je linija pacijent monitora dizajnirana s novom platformom za dva modela, sa zaslonima veličine od 12,1 i 15,6 inča – te mogučnošću dodavanja dva dodatna zaslona. Napredne značajke G5 monitora omogućuju kliničarima upotrebu monitora u različitim područjima njege. Smanjenjem lažnih alarma, radnog opterećenja i vremena za postavljanje dijagnoza, Life Scope G5 podržava osim praćenja standardnih parametara i dodatne informacije sa standardnim postupcima za bolje upravljanje pacijentima. Life Scope G5 serija monitora za praćenje vitalnih parametara pacijenta osigurava visoku kvalitetu, posebno za skrb orijentiranu prema pacijentu, uz pametniju tehnologiju i nesmetan transport pacijenata.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope G7 CSM-1700 serija

Serija Life Scope G7 Nihona Kohdena nova je linija pacijent monitora dizajnirana s novom platformom za dva modela, sa zaslonima veličine od 15,6 i 17 inča – te mogučnošću dodavanja dva dodatna zaslona. Napredne značajke G7 monitora omogućuju kliničarima upotrebu monitora u različitim područjima njege. Smanjenjem lažnih alarma, radnog opterećenja i vremena za postavljanje dijagnoza, Life Scope G7 podržava osim praćenja standardnih parametara i dodatne informacije sa standardnim postupcima za bolje upravljanje pacijentima. Life Scope G7 serija monitora za praćenje vitalnih parametara pacijenta osigurava visoku kvalitetu, posebno za skrb orijentiranu prema pacijentu, uz pametniju tehnologiju i nesmetan transport pacijenata.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope G9 CSM-1900 + BSM-1700

Pouzdan nadzor je važan za kritične bolesnike. Takvim pacijentima će možda trebati hitna pažnja. Da bi se to postiglo, informacije moraju biti dostupne i prikazane sveobuhvatno i logično. Life Scope G9, pacijent monitor novije generacije dizajniran s pionirskom tehnologijom, nudi sažeti prikaz podataka o pacijentima temeljen na sadašnjoj i prošloj medicinskoj povijesti – na jednostavnom korisničkom sučelju – zaslonu od 19 inča, za veće kliničke intervencije. Life Scope G9 koristi mali pacijent monitor Life Scope PT za ulaznu jedinicu svih mjerenih parametara.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Centralna stanica CNS-6201

Centralne stanice moraju prikazati sveobuhvatne informacije o pacijentu s pacijent monitora na jednostavan i učinkovit način za dubinsku analizu i u cilju povećanja produktivnosti radnog tijeka. Centralna stanica za njegu Nihon Kohden CNS-6201, moćno je  rješenje dizajnirano da osigura laganu i jednostavnu upotrebu. Centralna medicinska stanica nudi više prozora pregleda, uz dodatni zaslon za praćenje koji djeluje odvojeno i prikazuje različite skupove informacija. Pored toga, program za analizu aritmije ec1 pomaže u smanjenju lažnih alarma bez ugrožavanja sigurnosti pacijenata. Centralna stanica podržava priključenje do 64 pacijent monitora.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Centralna stanica CNS-9101

Centralna stanica za praćenje parametara s pacijent monitora Nihon Kohden (CNS-9101) standardno je rješenje dizajnirano da osigura laganu i jednostavnu upotrebu. Centralna medicinska stanica nudi više prozora pregleda, uz mogućnost priključenja dodatnog zaslona koji djeluje odvojeno i prikazuje različite skupove informacija. Pored toga, program za analizu aritmije ec1 pomaže u smanjenju lažnih alarma bez ugrožavanja sigurnosti pacijenata.

Centralna stanica podržava priključenje do 48 pacijent monitora.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Telematrija

Centralna stanica telemetrije WEP-5200

Ovo je najprodavaniji telemetrijski centralni monitor u Japanu. Ovaj sustav praćenja pacijenta orijentiran je za medicinske sestre i idealan je za prijemne odjele, odjele hitne pomoći, odjele liječenja, kardiološku rehabilitaciju i druga područja. Dostupan je fleksibilan izbor odašiljača za pacijente.

Sustav se primjenjuje za praćenje 4 ili 8 pacijenata.

Telematrija

Telemetrijski odšailjači ZS-620P, ZS-630P, ZM-530P i ZM-540P

Telemetrijski odašiljači za bežični sustav praćenja. 

Povećajte sigurnost i udobnost pacijenata sa stalnim mjerenjem važnih vitalnih parametara.

Nema kabela između pacijenta i monitora, tako da je pacijent slobodan od kreveta. Odašiljač je kompaktan i lagan, tako da ga je lako nositi. Učinkovitija njega pacijenta.

Nema složene pripreme za početak mjerenja. Tipka CALL aktivira diktafon * i poziv medicinske sestre na prijemnom monitoru (ZS-611/620/630 / 530PG). Dugo trajanje baterije smanjuje radne troškove.

 

Telematrija

Life Scope G3 GZ-130

Nihon Kohdenov Life Scope G3 – GZ-130P nosivi je odašiljač vitalnih parametara koji prati EKG, disanje i SpO2 radi podržavanja različitih faza ambulantne njege bez ugrožavanja pacijentove sigurnosti i mobilnosti. Na temelju vrhunske tehnologije, Life Scope G3 omogućuje praćenje u bilo koje vrijeme i bilo gdje, tako da se vitalni parametri i oblici krivulja pacijenta mogu vidjeti na 3,2-inčnom LCD zaslonu u boji. Povećava kardiološku njegu i osigurava udobnost i pokretljivost pacijenta.

Telematrija

Life Scope G3 iNIBP GZ-140

Nihon Kohdenov Life Scope G3 – GZ-140P nosivi je odašiljač vitalnih parametara koji prati EKG, disanje, SpO2 i iNIBP (neobavezno) za podršku različitih faze ambulantne skrbi bez ugrožavanja pacijentove sigurnosti i pokretljivosti. Na temelju vrhunske tehnologije, Life Scope G3 omogućuje praćenje u bilo koje vrijeme i bilo gdje, tako da se vitalni parametri i oblici krivulja pacijenta mogu vidjeti na 3,2-inčnom LCD zaslonu u boji. Povećava kardiološku njegu i osigurava udobnost i pokretljivost pacijenta.

Telematrija
Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme