Nihon Kohden

Nihon KohdenNihon Kohden Corp., Japan

Head Office:
1-31-4, Nishiochiai, Shinjuku-ku,
Tokyo 161-8560, Japan
https://www.nihonkohden.com/index.html
https://eu.nihonkohden.com/

 


Zahvaljujući pokojnom dr. Yoshio Ogino, osnivaču Nihon Kohden-a, danas možemo ponuditi vrhunske medicinske uređaje uz primjenu najnaprednijih medicinsko-inžinjerskih rješenja.

Kada je dr. Yoshiro Ogino studirao medicinu i kada je radio istraživanje elektrotehnike, jednog dana radio je eksperimentu koji uključuje stimulaciju neuromuskularnog tkiva male ptice. Tqada je shvatio i spoznao

čudo biologije i napomenuo je: “izmjeriti dio živog tijela, zahtijeva nekoliko stotina puta veću osjetljivost i barem dva decimalna mjesta više od opreme koju su u Japanu razvili vodeći stručnjaci elektrotehnike.”

Pitao se je li moguće primijeniti višu razinu inženjerstva na suptilnosti biologije i tako proučavati čovječe tijelo. S tom snažnom inspiracijom studirao je medicinu i u kolovozu 1951. osnovao Nihon Kohden.

S nepokolebljivim uvjerenjem da je „izliječiti bolest nešto što nadilazi politiku i nacionalne granice, i nikad nećemo požaliti uložiti svu našu energiju u ovaj cilj“, Nihon Kohden proizveo je niz najsuvremenijih medicinskih elektroničkih uređaja. Kako se medicina razvijala, proizvodi Nihona Kohdena razgranali su se na mnoga područja. Međutim, izvorna vizija se nije promijenila i dalje inspirira inženjere tvrtke. Nihon Kohden nastavit rasti kao tvrtka koja doprinosi svijetu naprednu tehnologiju koja se temelji na preko 60 godina iskustva u medicinskom inženjerstvu.

Uređaji iz ponude Nihon Kohden-a:

Neurologija
Elektroencefalografi

Neurofax EEG-1200, EEG-1200 (Notebook), EEG-1200 ICU

Svojim modularnim dizajnom i inteligentnim konceptom usmjerenim prema budućnosti, Neurofax EEG sustavi nude maksimalnu fleksibilnost i mogu se prilagoditi najzahtjevnijim zahtjevima u standardnim kliničkim i istraživačkim primjenama. Kao takav, ovaj vrhunski digitalni raspon postavlja novo mjerilo u sistemskim rješenjima za dijagnostiku i praćenje.

Neurofax EEG sustav visoke oštrine izrazito je intuitivan. Korisnički program prilagođen je širokim rasponom funkcija, uključujući snimanje, reprodukciju i kvantitativnu analizu podataka. Kao standardno ispitivanje iz neurologije, elektroencefalografija se koristi u mnogim scenarijima – od rutinske dijagnostike do kritično bolesnih pacijenata ili neuromonitorije u JIL-u. Neurofax EEG sustav izgrađen je tako da pokriva sve aspekte dijagnostike, pružajući inovativnu funkcionalnost, visoku kvalitetu signala i trajnost kako bi se osigurala učinkovitost – a svejedno je jednostavno za korištenje.

Neurologija <br />Elektroencefalografi

Aireeg WEE-1200

Tijekom dugotrajnog snimanja EEG-a pacijent će možda trebati provesti više dana povezan s EEG monitorom u bolnici ili na klinici. Ovo je dugo i stresno vrijeme posebno za pedijatrijskog pacijenta. Bežični prijenos podataka s aireeg bežičnom ulaznom jedinicom (WEE-1200) pruža pacijentu više slobode i kvalitete života tijekom dugog testa.
Nihon Kohden vjeruje u provjereni modularni koncept s aireeg-om i nudi 32- i 64-kanalne ulaze kao i dodatne mogućnosti kao što su video, foto stimulacija i druge inovativne funkcije.

Neurologija <br />Elektroencefalografi

CerebAir

Pacijenti s nejasnim mentalnim statusom u JIL-u su pod dijagnozom, a potreba za tehnologijom i rutinom dva su razloga. Sada uz CerebAir nudimo inovativnu tehnologiju koja omogućava cEEG svima, što dovodi do povećanih kliničkih i financijskih rezultata. CerebAir EEG kapa je telemetrijsko EEG pojačalo, razvijeno za brzo i jednostavno praćenje cEEG-a, izvedeno u kritičnom okruženju za njegu – stručnost u primjeni EEG elektroda nije potrebna. Korištenjem Bluetooth® komunikacije, pacijent se oslobađa okolnih kablova. Ovo je idealno za JIL postavku gdje su mnogi kabeli s nekoliko medicinskih uređaja spojeni na pacijentovo tijelo

Neurologija <br />Elektroencefalografi

Elektromiografi

Neuropack X1 MEB-2300

Mjerni sustav Neuropack X1 najnoviji je i najnapredniji EP / EMG sustav u portfelju proizvoda Nihon Kohden. Dostupno s šest ili dvanaestkanalnim pojačalom i do dva-kanalna električna stimulatora, Neuropack X1 dizajniran je s brojnim značajkama za uštedu vremena kako bi se maksimizirao radni tijek korisnika bez narušavanja integriteta prikupljanja podataka. Osnovni ispitni program, uključujući EMG, NCS i SEP protokole, standardno se isporučuje s Neuropack X1 mjernim sustavom. Novi popis za ispitivanje stvara neprimjetnu integraciju protokola, pacijenata i izvještaja, povećavajući tako produktivnost i skraćujući vrijeme ispitivanja.

 Elektromiografi

Neuropack S1 MEB-9400

Nihon Kohden Neuropack S1 nudi učinkovit EMG, NCS i EP pregled s inovativnom tehnologijom za uštedu vremena. Dostupno je u dvo- ili četverokanalnom pojačalu s konfiguracijom radne površine ili prijenosnog računala. Naše kompaktno pojačalo male smetnje osigurava brzu krivulju. Novi popis pregleda stvara besprijekornu integraciju protokola, pacijenata i izvještaja što dovodi do poboljšane produktivnosti, smanjenog vremena ispitivanja i osiguravanja što bržeg pregleda. Funkcionalna tipkovnica Neuropack S1 omogućava korisniku da prođe čitav ispit bez upotrebe tipkovnice ili miša. Neuropack S1 mjerni sustav izgrađen je tako da pokriva sve aspekte dijagnostike, pružajući inovativnu funkcionalnost, visoku kvalitetu signala i trajnost kako bi se osigurala učinkovitost – a svejedno je jednostavno za korištenje.

 Elektromiografi

Kardiologija
Elektrokardiografi

Cardiofax C ECG-2150

Elektrokardiograf Nihona Kohdena Cardiofax C dizajniran je tako da podrži svakodnevnu rutinu dijagnostike EKG-om i ponudi analizu na visokoj razini za pouzdanu dijagnozu. Cardiofax C koristi Nihon Kohden-ov EKG program za analizu ECAPS 12C. Omogućuje istodobno prikupljanje i analizu EKG-a sa 12-odvoda s oko 200 nalaza i s aktivnim suzbijanjem smetnji. Točni podaci podržavaju brzu dijagnozu. S kutnim LCD kolor zaslonom od 4,8inča, 12-odvodne krivulje mogu se potvrditi na prvi pogled prije snimanja. Cardiofax C ima ugrađeni LAN i podržava radne tijekove koji se temelje na papiru i bez papira – krivulje i rezultati analize mogu se prenijeti na računalo za pregled. Lagani i kompaktni dizajn Cardiofax C i dugo vrijeme rada baterije podržavaju visoku mobilnost u svakodnevnom tijeku rada.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Cardiofax S ECG-2250

Serija elektrokardiograma Nihon Kohden Cardiofax predstavlja jednostavan rad i efikasne tijekove rada. Cardiofax S podržava korisnika u svakodnevnoj svakodnevici s točnim i pouzdanim EKG podacima za bolju učinkovitost. Zaslon u boji sa pozadinskim osvjetljenjem veličine 7 inča omogućava da se na jednom ekranu vide svi relevantni podaci i krivulje 12-odvodnog EKG-a.
Napredni program interpretacije, program analize ECAPS 12C pruža dijagnostičku sigurnost i podržava brzu i pouzdanu dijagnozu za pacijente. Omogućuje istodobno prikupljanje i analizu EKG-a sa 12-odvoda s oko 200 nalaza s aktivnim suzbijanjem smetnji.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Cardiofax M ECG-2350

Jednostavan rad i učinkovit tijek rada temelj su Nihona Kohdenovog Cardiofax M elektrokardiograma. S velikim 7-inčnim zaslonom u boji, podaci se mogu lako pregledati i omogućava pregled EKG-a prije snimanja. Cardiofax M podržava radne tijekove koji se temelje na papiru i bez papira, omogućujući prijenos oblika i krivulja na PC na pregled. Neupitna tehnologija Nihona Kohdena podržava kliničare u testiranju više pacijenata s poboljšanim informacijama dostupnim na temelju analiza. Kroz SynECi18 tehnologiju, Cardiofax M pruža EKG sa 18-odvoda iz EKG-u sa 12-odvoda dobivenog 10-žilnim kabelom, optimizirajući sigurnost pacijenta i funkcionišu kao sjajan trijažni alat.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Cardiofax V ECG-2450

Cardiofax V elektrokardiograf dizajniran je tako da pruži najbolju moguću dijagnostiku u području mirovanja kao i EKG testa. Cardiofax V podržava korisnike u njihovoj svakodnevnoj rutini podržavajući efikasne tijekove rada i pružajući sveobuhvatne kliničke informacije kako bi se osigurala pouzdana dijagnoza za današnju raznoliku populaciju pacijenata.
S velikim 12-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, podaci se mogu lako pregledati. Zaslon omogućuje pregled EKG-a prije snimanja. Ostali alati za učinkovitost poput prilagodljivih pametnih tipki ili funkcija pomoći za postavljanje EKG elektroda poboljšavaju i pojednostavljuju tijek rada korisnika. Neupitna tehnologija Nihon Kohden podržava kliničare u testiranju više pacijenata pružanjem poboljšanih informacija:
Tehnologija synECi18 omogućuje da se u EKG-u sa 12-ovoda dovode informacije o EKG-u sa 18-odvoda, čime se optimizira sigurnost pacijenata i funkcionira kao sjajan trijažni alat bez dodatnog opterećenja za korisnika obzirom da se 18-0voda dobijau iz standarnog 10-žilnog kabela. Naša visokokvalitetna tehnologija analize valnih oblika zadovoljava međunarodnu normu IEC60601-2-25: 2011 za točnost i sigurnost elektrokardiografa i podržava uklanjanje smetnji bez izobličenja oblika krivulja za pouzdanu dijagnozu.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Cardiofax G

ECG-2550Cardiofax G elektrokardiogram osmišljen je kako bi se zadovoljio učinkovit pregled, jedna od glavnih potreba kardiologa i njegovatelja. Nihon Kohden zalaže se za poboljšanje sigurnosti, pouzdanosti i učinkovitosti pacijenata: S velikim 15-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, podaci se mogu lako pregledati, čak i u istoj veličini kao na papiru za snimanje, i omogućava pregled EKG-a prije snimanja. Fleksibilna ruka jamči jasan prikaz zaslona u boji iz različitih kutova i alate za učinkovitost poput prilagodljivih pametnih tipki ili pomoćne funkcije za postavljanje EKG elektroda poboljšavajući i pojednostavljujući tijek rada korisnika. Neupitna tehnologija Nihona Kohdena podržava kliničare u testiranju više pacijenata s poboljšanim informacijama dostupnim za analizu: SynECi18 tehnologija pruža EKG sa 18-odvda iz EKG-a sa 12-odvoda dobivenog 10-žilnim kabelom, optimizirajući sigurnost pacijenata i funkcionišu kao sjajan trijažni alat.

Kardiologija<br />Elektrokardiografi

Defibrilatori

Cardiolife

TEC-5600Dizajniran za poboljšanje kvalitete oživljavanja, Nihon Kohden kardiolife TEC-5600 s 6,5 inčnim TFT LCD zaslonom u boji profesionalni je bifazični monitor / defibrilator. Podržava osnovne timove za životno podržavanje (BLS) i napredne životne potpore (ALS) u bolnicama i klinikama svojim intuitivnim, brzim, lakim za transport i učinkovitim radom – od ranog otkrivanja, oživljavanja, upravljanja nakon zatajenja srca. Cardiolife TEC-5600 ima kompaktan, lagan dizajn i pruža najveće performanse za reanimacije i hitne ekipe. Kako bi poboljšali svoju upotrebljivost, on ima Smart CableTM sustav za ECG, SPO2 i CO2 senzore koji se mogu međusobno zamijeniti kardiolife defibrilatorima serije TEC-8300 i Nihonovim Kohdenovim pacijentovim monitorima – štede dragocjeno vrijeme uz promjenu kabela i senzora na pacijentu.

Defibrilatori

AED defibrilatori

Cardiolife AED-2152

Cardiolife AED-2150 tvrtke Nihon Kohden automatizirani je vanjski defibrilator koji pojednostavljuje i pojednostavljuje postupak defibrilacije za osobe s prvim odzivom u hitnim situacijama.Osim glasovnih uputa koje se lako prate, Cardiolife AED-2150 nudi i grafičke upute na zaslonu, koje su vrlo korisne u bučnom okruženju. Također uključuje opciju za prikaz krivulje oblika EKG-a na ekranu i analizu EKG-a, ako to zatraži stručno osoblje.

 AED defibrilatori

Cardiolife AED-3100

Dostupnost defibrilatora koji se brzo koristi i brzo se može primijeniti u pružanju učinkovite hitne kardiovaskularne njege. Cardolife AED-3100 Nihon Kohden automatizirani vanjski defibrilator (AED) omogućuje svakome da spasi život. Njegov intuitivni dizajn i glasovne upute pojednostavljuju i ubrzavaju isporuku defibrilacije.Cardiolife AED-3100 također omogućuje uključivanje šok energije za dječje pacijente dok se koriste iste elektrode. Analiza srčanog ritma i punjenje za vrijeme KPR-e omogućava brže isporuke defibrilacije. AED-ovima je potrebno redovno upravljati i provjeravati; s provedbom učinkovitog programa održavanja, to se može učiniti na daljinu kako bi se uštedjelo vrijeme i trud.

 AED defibrilatori

Praćenje pacijenata
Pacijent monitori

Vismo PVM-2700 serija

Odgovorno praćenje pacijenta je neophodno. Za učinkovitu njegu važno je točno i dosljedno širenje informacija o pacijentu. VISMO serija je pametan asortiman pacijent monitora dizajniran tako da uključuje novi, jedinstveni priručnik za rad na ekranu koji praćenje nadzire još jednostavnijim ne samo procjenom problema, već i davanjem ilustracija i smjernica kako ih riješiti. Vismo serija je niz preciznih monitora visoke preciznosti, praktičnosti i jednostavnosti za upotrebu pogodnih za sve vrste kliničkih postavki, od Nihon Kohdena, svjetskog proizvođača inovativnih proizvoda i naprednih tehnologija.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Vismo PVM-4000 serija

Precizna i koherentna analiza podataka o pacijentima je neophodna za pružanje učinkovite njege. Serija Vismo čini odgovorno nadgledanje još lakšim procjenom problema i pokazivanjem smjernica kako ih riješiti na zaslonu. Pogodan za sve kliničke postavke, novi Vismo vam pruža duševni mir u skrbi o pacijentu

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope PT BSM-1700

Praćenje pacijenta čak i tijekom transporta glavni je preduvjet. To je kritična mjera sigurnosti za život pacijenta. Life Scope PT pacijent monitori dizajnirani s vrhunskom tehnologijom i nude kontinuirano praćenje pacijenata čak i tijekom transporta. Life Scope PT pametni je transportni monitor tvrtke Nihon Kohden, svjetskog proizvođača inovativnih proizvoda i naprednih tehnologija. Pruža potpunu modularnu fleksibilnost sa sustavom Smart CableTM koji odmah otkriva vrstu parametra i počinje u skladu s time mjeriti kada je spojen na MULTI priključak.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope VS BSM-3000 serija

Prilagodljivost u praćenju pacijenata kroz različite kliničke postavke je neophodna.To olakšava upotrebljivost i praktičnost, kao i spašavanje života komuniciranjem točnih informacija. Life Scope VS serija vrhunski je model pacijent monitora s velikim zaslonom koji lako integrira jedinstvenu modularnu tehnologiju i pragmatičnu funkcionalnost. Life Scope VS serija je praktičan niz pacijent monitora koji se idealno uklapaju u sve vrste njege, uključujući ICU / OR / transport, od Nihon Kohden, globalnog proizvođača inovativnih proizvoda i naprednih tehnologija.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope TR BSM-6000 serija

Besprijekorno praćenje pacijenata od vitalnog je značaja, čak i tijekom transporta do druge ustanove za njegu. Nužno je spremiti i širiti podatke o pacijentu za učinkovitu skrb. Life Scope TR serija, nova paleta pacijent monitora dizajnirana tako da uključuje novu jedinstvenu modularnu tehnologiju, olakšava kompetentno funkcioniranje poboljšavajući klinički tijek rada. To je raspon pacijent monitora visoke oštrine pogodan za sve vrste postavki njege, uključujući ICU, OR i transport.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope G5 CSM-1500 serija

Life Scope G5 Nihona Kohdena dizajniran je s novom platformom za dva modela – 12,1 ”i 15,6” – i opcijom dodavanja dva dodatna zaslona. Napredne značajke Life Scopea G5 omogućuju kliničarima prilagodbu monitora za potrebe pacijenata u različitim područjima skrbi u cijeloj bolnici. Smanjenjem lažnih alarma, radnog opterećenja i vremena za postavljanje dijagnoza, Life Scope G5 podržava poboljšanje i pružanje dodatnih informacija sa standardnim postupcima za bolje i informiranije upravljanje pacijentima. Life Scope G serija monitora za pacijente osigurava visoku kvalitetu, posebno za skrb orijentiranu na bolesnika, pametnije tehnologije i nesmetan transport pacijenata.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope G7 CSM-1700 serija

Svaki je pacijent jedinstven – kao i njihove potrebe tijekom cijelog boravka u bolnici. Nihon Kohden nudi cjelovito rješenje praćenja pacijenta koje vam daje više vremena za fokusiranje na ono što je doista važno: Kvaliteta skrbi o pacijentima. Napredne značajke Life Scope G7 omogućuju liječnicima da prilagode monitor pacijenta za potrebe u raznim područjima skrbi u cijeloj bolnici. Smanjenjem lažnih alarma, radnog opterećenja i vremena za postavljanje dijagnoza, Life Scope G7 podržava poboljšanje i pružanje dodatnih informacija sa standardnim postupcima za bolje i informiranije upravljanje pacijentima. Life Scope G serija monitora za pacijente osigurava visoku kvalitetu, posebno za skrb orijentiranu na bolesnika, pametnije tehnologije i nesmetan transport pacijenata.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Life Scope G9 CSM-1900 + BSM-1700

Pouzdan nadzor je važan za kritične bolesnike. Takvim pacijentima će možda trebati hitna pažnja. Da bi se to postiglo, informacije moraju biti dostupne i prikazane sveobuhvatno i logično. Life Scope G9, pacijent monitor novije generacije dizajniran s pionirskom tehnologijom, nudi sinergetski prikaz podataka o pacijentima temeljen na sadašnjoj i prošloj medicinskoj povijesti – na jednostavnom korisničkom sučelju za veće kliničke intervencije. Life Scope G9 je visoko precizan, futuristički modularni noćni monitor Nihon Kohden, svjetskog proizvođača inovativnih proizvoda i naprednih tehnologija za medicinsku njegu.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Centralna stanica CNS-6201

Centralne stanice moraju prikazati sveobuhvatne informacije o pacijentu s noćnih monitora na jednostavan i učinkovit način za dubinsku analizu i u cilju povećanja produktivnosti radnog tijeka. Centralne stanice za njegu Nihon Kohden (CNS-9101 i CNS-6201) moćno su rješenje dizajnirano da osigura jednostavnost i jednostavnu upotrebu. Centralna medicinska stanica nudi više prozora pregleda, plus dodatni zaslon s dvostrukim zaslonom koji djeluje odvojeno i prikazuje različite skupove informacija. Pored toga, program za analizu aritmije ec1 pomaže u smanjenju lažnih alarma bez ugrožavanja sigurnosti pacijenata.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Centralna stanica CNS-9101

Sveobuhvatno praćenje i upravljanje pacijentima.
Centralne stanice moraju prikazati sveobuhvatne informacije o pacijentu s pacijent monitora na jednostavan i učinkovit način za dubinsku analizu i u cilju povećanja produktivnosti radnog tijeka. Centralne stanice za njegu Nihon Kohden (CNS-9101 i CNS-6201) moćno su rješenje dizajnirano da osigura jednostavnost i jednostavnu upotrebu. Centralna medicinska stanica nudi više prozora pregleda, plus dodatni zaslon s dvostrukim zaslonom koji djeluje odvojeno i prikazuje različite skupove informacija. Pored toga, program za analizu aritmije ec1 pomaže u smanjenju lažnih alarma bez ugrožavanja sigurnosti pacijenata.

Praćenje pacijenata<br />Pacijent monitori

Telematrija

Centralna stanica telemetrije WEP-5200

Ovo je najprodavaniji telemetrijski centralni monitor u Japanu. Ovaj sustav praćenja bolesnika orijentiran na medicinske sestre idealan je za prijemne odjele, hitne pomoći, liječenje i odjel liječenja, kardiološku rehabilitaciju, opću odjelu i druga područja. Dostupan je fleksibilan izbor odašiljača za pacijente.
Sustav se primjenjuje za 4 ili 8 pacijenata.

Telematrija

Telemetrijski odšailjači ZS-620P, ZS-630P, ZM-530P i ZM-540P

Bežični sustav praćenja.
Možete napraviti bežični sustav praćenja s odašiljačima i Nihon Kohden centralnim monitorom s višestrukim prijemnikom pacijenata ili Nihon Kohden telemetrijskim sustavom. Povećajte sigurnost pacijenata.
Stalnim mjerenjem važnih vitalnih parametara uvijek se prati stanje pacijenta, tako da se promjene mogu brzo upravljati.
Povećana udobnost pacijenta.
Nema kabela između pacijenta i monitora, tako da je pacijent slobodan od kreveta. Odašiljač je kompaktan i lagan, tako da ga je lako nositi. Učinkovitija njega pacijenta.
Umjesto posjeta i ručnog mjerenja, automatsko mjerenje štedi vrijeme osoblja za njegu.
Jednostavan za korištenje.
Nema složene pripreme za početak mjerenja. Tipka CALL aktivira diktafon * i poziv medicinske sestre na prijemnom monitoru (ZS-611/620/630 / 530PG). Dugo trajanje baterije smanjuje radne troškove.

 

Telematrija

Life Scope G3 GZ-130

Nihon Kohdenov Life Scope G3 nosivi je odašiljač vitalnih parametara koji prati EKG, disanje i SpO2 radi podržavanja različitih faza ambulantne njege bez ugrožavanja pacijentove sigurnosti i mobilnosti. Na temelju vrhunske tehnologije, Life Scope G3 omogućuje praćenje u bilo koje vrijeme i bilo gdje, tako da se vitalni parametri i oblici krivulja pacijenta mogu vidjeti na 3,2-inčnom LCD zaslonu u boji. Povećava kardiološku njegu i osigurava udobnost i pokretljivost pacijenta.

Telematrija

Life Scope G3 iNIBP GZ-140

Nihon Kohdenov Life Scope G3 nosivi je odašiljač vitalnih parametara koji prati EKG, disanje, SpO2 i iNIBP (neobavezno) za podršku različitihfaze ambulantne skrbi bez ugrožavanja pacijentove sigurnosti i pokretljivosti. Na temelju vrhunske tehnologije, Life Scope G3 omogućuje praćenje u bilo koje vrijeme i bilo gdje, tako da se vitalni parametri i oblici krivulja pacijenta mogu vidjeti na 3,2-inčnom LCD zaslonu u boji. Povećava kardiološku njegu i osigurava udobnost i pokretljivost pacijenta.

Telematrija