Poštovani,

Zahvaljujemo Vam na iskazanom interesu za tvrtku Bioelektronika d.o.o., Zagreb.

Na našim stranicama dobit ćete mogućnost boljeg upoznavanja naše tvrtke kroz opisane proizvode, uvid u ponudu naših partnera koje zastupamo, te način i kriterije rada tvrtke.

Tvrtka Bioelektronika d.o.o., Zagreb, osnovana je 1982. godine od strane g. Dragutina Čučeka čije iskustvo u radu s medicinskim proizvodima (uređajima) potječe od 1972. godine. Bilo je to u odjelu medicinskih proizvoda tadašnje tvrtke RIZ-a (Radio Industrija Zagreb), gdje se radilo na razvoju i proizvodnji EEG-a (Elektroencefalografa) i EKG-a (Elektrokardiografa).

Na čelu odjela bili su naši eminentni stručnjaci: Ante Šantić, prof.dr.sc., Miroslav Kolaj, dipl.ing.el., Branko Ribičić, dipl.ing.el., Đuka Palel. Znanje iz razvoja, proizvodnje i održavanja medicinskih proizvoda je izrazito veliko, te je time i temelj naše tvrtke sa bogatom reputacijom i velikim brojem korisnika.

1991. godine radu tvrtke priključio se g. Vedran Čuček, koji je danas direktor tvrtke.

Osnovna strategija našeg poslovanja je potpuna predanost usavršavanju svih sudionika sustava koji rade s našom medicinskom opremom s ciljem pružanja najviše razine zdravstvene zaštite.

Medicinski proizvodi koje nudimo zadovoljavaju najviše standarde i zahtjeve medicinske struke, te su pouzdani u svakodnevnom radu.
Tvrtke koje zastupamo konstantno razvijaju nove tehnologije i stvaraju nove mogućnosti podizanjem kvalitete, pouzdanosti i jednostavnosti upotrebe proizvoda.
U potpunosti idemo u korak sa znanjem i iskustvom u modernom okruženju primjene medicinske tehnologije koje usmjeravamo u edukaciju medicinskih djelatnika prema današnjim zahtjevima i razinama tehnologije i struke.

Nudimo pouzdana, a jednostavnija rješenja primjene medicinskih proizvoda u dijagnostici i terapiji pacijenata, vodeći brigu o kvaliteti i dugotrajnosti opreme koja doprinosi višoj razini pružanja zdravstvene zaštite.

Naša predanost kvaliteti i učinkovitosti, te Vaše zadovoljstvo motiviraju nas da budemo još bolji, Vama na usluzi.

S poštovanjem
Vedran Čuček, ing.el.
Generalni direktor, CEO

Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme