Nouvag

Nouvag AGNouvag AG

St. Gallerstrasse 23,
9403 Goldach,
Switzerland
Phone Number: +41 71 846 66 00
Email Address: info@nouvag.com
https://www.nouvag.com/en/

 


Dana 5. srpnja 1974., jednočlano poduzeće pretvoreno je u dioničko društvo “NOUVAG AG”. U to su se vrijeme mnoge tvrtke morale suočiti s nadolazećom recesijom. NOUVAG AG nije samo utjecao na taj gospodarski pad, već se upravo naprotiv, suočio s potrebom stvaranja planova za širenje, jer stalno rastuća količina narudžbi više nije dopuštala optimalne proizvodne postupke na mjestu gdje je tvrtka smještena u to vrijeme. Svake godine kupci širom svijeta koriste oko 20 000 novih uređaja i instrumenata. Zahvaljujući intenzivnim istraživanjima i velikom inovativnom potencijalu, naša mala obiteljska tvrtka u švicarskoj tvrtki uspjela je zauzeti vodeću tržišnu poziciju u specijaliziranoj tržišnoj niši medicinske tehnologije. Zbog sve kraćih ciklusa inovacija, kao i sve zahtjevnijih zakonskih zahtjeva širom svijeta, potrebni su visoko kvalificirani stručnjaci koji će omogućiti Nouvag AG-u da zadrži vodeću poziciju i na globalnom tržištu u budućnosti.  Osim istraživanja, razvoja i proizvodnog standarda koji udovoljava najstrožim zahtjevima kvalitete, tvrtka ulaže najveću vrijednost na proširivanju ponude proizvoda radi stalnog poboljšavanja korisničkog iskustva.

Osnovi proizvodi tvrtke Nouvag AG su:

Vacuson 18

Mala i prijenosna Vacuson 18 jedinstvena vakuumska pumpa bez ulja je rezultat više od 20 godina razvoja. Dugogodišnje iskustvo na medicinskom polju rezultira u našem Vacusonu 18. Proizvodi neprestano usisavaju zrak, bez jakih vibracija i vrlo su tihi u radu.

Vacuson 40

Vakuumska pumpa Vacuson 40 poznata je po čvrstoj konstrukciji, laganom rukovanju i malim potrebama održavanja. Služi u širokom rasponu aplikacija, poput opstetricije, endoskopije, ENT-a i mnogim drugim postupcima. U stvari, Vasuson 40 je naša pumpa sa najsvestranijom uporabom. Kao što naziv govori, pumpa ima kapacitet do 40 litara u minuti i svoj posao radi na miran način, uz niske vibracije.

Vacuson 60

Dvostruki klipni motor za stvaranje vakuuma nudi vakuumsku pumpu Vacuson 60 za produženu primjenu u usporedbi s Vacuson 40. Svoj posao obavlja na lagan, miran i učinkovit način koji vam omogućuje da vodite brigu o pacijentu. Dobrim podešavanjem vakuuma možete raditi i na složenim mjestima gdje je važno održavati vakuum na podešenoj veličini. Nouvag-ov širok raspon dodataka i nudi ovaj sustav do razine koja ne ostavlja puno prostora za daljnje želje.

Highsurg 30

Kirurški sustav većih  brzina od 80000 okr / min, razvijen je za indikacije neurokirurgije. Pouzdan i svestran Neurokirurški HighSpeed motorni sustav za pojedinačno upravljanje perforatornim, kraniotomskim i HighSpeed ručkama

Dispenser DP30

Dispenzer DP 30 specijalno je namijenjen za liječenje varikoznih vena i za infiltraciju tumora, isporučujući precizno tumescentnu tekućinu s optimalnim podešenim tlakom.

 

HighTorQ Power Tools

Power-Pack sadrži program za lagano upravljani električni alat. Ovakav način konstrukcije drastično produžuje radni vijek osjetljivih komponenti, a da pritom ne bitno ograničava jedinice u njihovoj upotrebi. Uočena visoka kvaliteta i nagrađivani dizajn cjelokupnog sustava napajanja baterijama idealan je spoj s dobro poznatom Nouvag filozofijom pružanja medicinskom sektoru visoko korisnih jedinica, sofisticirane tehnologije i dugotrajne izdržljivosti.

 

TCM 3000 BL – Morcellator for Laparoscopic Hysterectomy

Kompaktna upravljačka jedinica TCM 3000 BL – Morcellator svojim jednostavnim i intuitivnim upravljačkim pločama kontrolira brzinu priključenih instrumenata. Za morcellation tkiva su brzine od 50 do 1000 okr / min

Ultrasonic nebulizer

UltraSonic raspršivač tvrtke Nouvag AG namijenjen je inhalacijskoj terapiji i vlaženju respiratornog zraka. Zbog jednostavnosti rada UltraSonic, uređaj je pogodan za profesionalnu upotrebu u bolnicama i klinikama, kao i za kućnu zdravstvenu zaštitu.

Ultrasonic 2000

Ultrazvučni 2000 omogućava inhalacijsku terapiju za sve dostupne dijelove dišnih putova. Količina zraka i protok  zraka mogu se individualno podesiti. Grijač s ovlaživačem omogućuje vlažnu, toplu inhalaciju za preferirano područje primjene gornjih dišnih putova, a spremnik za lijek omogućuje izravnu primjenu lijekova.

Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme