MagVenture

MagVentureMagVenture A/S

Lucernemarken 15
DK-3520 Farum
Denmark
Phone: +45 38 40 84 44
info@magventure.com
https://www.magventure.com 

 


MagVenture proizvodi uređaje za transkranijalnu magnetsku stimulaciju i TMS zavojnice od 1992. MagVenture od tada pa sve do današnjeg profesionalcima nudi najbolju TMS opremu na tržištu.

MagVenture je prvi pružio usluge TMS-e koje je dobiolo CE odobrenje za svoj sustav liječenja depresije poznat kao MagVita TMS terapija, koji sada nosi naziv MagVenture TMS terapija.

MagVenture dobiva odobrenje FDA za brzi 3-minutni tretman depresije TBS načinom. Ovaj TBS protokol (Theta burst stimulation) baziran je na najvećem svjetskom ispitivanju nasumičnih kontrola do sada učinjenim  s TMS-om. Članak je objavljen u časopisu Lancet [Blumberger i suradnici, 2018, The Lancet].

MagVenture je inovativna tvrtka koja primjenjuje najviše standarde tehnologije i najviše principe tehnologije u službi zdravlja pacijenta uvijek uz najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Iz programa MagVenture nudimo slijedeće TMS sustave, stimulatore i zavojnice:

Naizmjenični TMS / fMRI

Jedan je naš napredni sustav za naizmjenični TMS/fMRI koji se može instalirati u skenere do 4T. Nudimo tehniku koja omogućava induciranje neuronske aktivnosti u ciljane kortikalne regije tijekom stvarnog MRI skeniranja. Kompletan sustav zadovoljava potražnju za smanjenom RF smetnjom, kvalitetom slike i sigurnošću. Integriranje TMS-a s funkcionalnim MRI pruža istraživačima jedinstven alat za proučavanje funkcionalne povezanosti ljudskog mozga u stvarnom vremenu i procjenu kako se on može izmijeniti određenim intervencijama, ponašanjem ili patologijama.

Stimulatori

MagVenture-ovi stimulatori poznati su i poštovani među neuroznanstvenicima kojima je potrebna TMS oprema vrhunskog kvaliteta kako bi optimizirali svoje istraživanje mozga. Sa 7 različitih stimulatora na izbor, MagVenture zadovoljava sve TMS istraživačke potrebe

MagPro Compact

MagPro Compact dizajniran je za kliničku upotrebu zajedno s EMG opremom. To je dijagnostički alat za mjerenjeevociranih potencijala (MEP) u kliničkim pregledima. Uređaj je mobilnan i jednostavan za uporabu. Upravljanje snagom je integrirano u ručki zavojnice zajedno s tipkom za okidanje.

Maksimalna brzina ponavljanja 5 pps

Stimulatori

MagPro R20

Optimalan izbor kada se izvodi ograničen broj TMS sesija dnevno u kliničkom okruženju, ali je također sposoban pokrenuti većinu korištenih protokola za klinička istraživanja. CE odobren i FDA odobren za liječenje velikih depresivnih poremećaja. Brzo i jednostavno podešavanje protokola. 

Maksimalna brzina ponavljanja 20 pps

Stimulatori

MagPro R30

Napredni TMS magnetski stimulator visokih performansi dizajniran prije svega za kliničku upotrebu i istraživanje. MagPro R30 provodi ponavljajuću transkranijalnu magnetsku stimulaciju i pokreće mnoge složene protokole uzastopce; do 20.000 impulsa u jednoj sesiji.

Uz dodatnu opciju Theta Burst moguće je pokrenuti stimulaciju theta burstom. Dostupna je i opcija sa 60 pps.

Maksimalna brzina ponavljanja 30 pps, 60 pps, 80 pps

Stimulatori

MagPro R30 With MagOption

Napredni magnetski stimulator visokih performansi dizajniran prvenstveno za kliničku upotrebu kao i za istraživanje. U usporedbi s MagPro R30, pruža monofaznu krivulju i dvojne i dvostruke impulse do 5 pps (i mono- i dvofazni).

Maksimalna brzina ponavljanja 30 pps

Stimulatori

MagPro R100

MagPro R100 napredni je magnetski stimulator visokih performansi idealan za stimulaciju neurona i mišića, što ga čini idealnim za istraživanja u okviru rehabilitacije. Jednostavan je i intuitivan za korištenje, ergonomskog je dizajna s pojednostavljenim rukovanjem s jednom rukom. Stimulacija se kontrolira ili se kontrolira iz ručke zavojnice i/ili nožnog prekidača i namjenskih funkcijskih tipki na uređaju za izravan rad.

Maksimalna brzina ponavljanja 30 pps

Stimulatori

MagPro X100

MagPro X100 je napredni magnetski stimulator visokih performansi dizajniran prvenstveno u istraživačke svrhe. Nudi veliki izbor parametara stimulacije i brzine stimulacije do 100 pps pri visokom intenzitetu te mogućnost kombiniranja krivulja  i pulsnih načina.

Maksimalna brzina ponavljanja 100 pps

Stimulatori

MagPro X100 with MagOption

MagPro X100 s opcijom MagOption napredni je magnetski stimulator visokih performansi dizajniran prvenstveno u istraživačke svrhe. Nudi veliki izbor parametara stimulacije i brzine stimulacije do 100 pps pri visokom intenzitetu te mogućnost kombiniranja krivulja i pulsnih načina. U usporedbi s MagPro X100, on pruža polusinusnew krivulje, dvojne i dvostruke impulse do 5 pps (mono- i dvofazni) i način napajanja s povećanjem intenziteta od 40% i širinom pulsa.

Maksimalna brzina ponavljanja 100 pps

Stimulatori

Zavojnice

S brojnim zavojnicama koje možete izabrati, naš izbor zavojnica ne znači ništa drugo nego gotovo beskrajne mogućnosti u istraživanju mozga. Naše TMS zavojnice dolaze u različitim oblicima, veličinama i s različitim tehničkim detaljima, kao što su hlađenje, kontrola snage i aktivacija pulsa na ručici.

Cool-B70 Leptir, aktivno hlađenje

Dizajniran za zahtjevne protokole stimulacije koji zahtijevaju vrlo velik broj podražaja. Dizajniran sa blago savijenom površinom za najbolji mogući kontakt. Oblik leptira omogućuje dobro fokusiranje. Ima ugrađeni tajmer i brojač koji pokazuju preostale impulse / dana. Opremljena tipkom za okidanje za lakši rad.

Kompatibilnost stimulatora:

  • MagPro R30, MagPro R30 s MagOption, MagPro X100, MagPro X100 s MagOption, MagPro R100
Zavojnice

Cool-B65 Leptir, aktivno hlađenje

Dizajniran za zahtjevne protokole stimulacije koji zahtijevaju vrlo velik broj podražaja. Optimiziran za visoke stope ponavljanja i nizovima s dugim impulsima. Oblik leptira omogućuje dobro fokusiranje. Ima ugrađeni tajmer i brojač koji pokazuju preostale impulse/dana. Opremljena je tipkom za okidanje za lakši rad.

Kompatibilnost stimulatora: 

  • MagPro R30, MagPro R30 s MagOption, MagPro X100, MagPro X100 s MagOption, MagPro R100
Zavojnice

MCF-B70 Leptir, statičko hlađenje

Oblik leptira omogućuje dobro fokusiranje. Dizajniran je laganim zavojem kako bi pomno pratio zakrivljene oblike. Opremljena je  tipkom za okidanje za lakši rad. Koristi se s MagPro Compact stimulatorom s pretvaračem.

Kompatibilnost stimulatora: 

  • MagPro R20, MagPro R30, MagPro R30 s MagOption, MagPro X100, MagPro X100 s MagOption, MagPro R100
Zavojnice

MMC-140-II Kružna, bez hlađenja

Zavojnica je paraboličnog oblika koja pruža snažnu i fokusiranu stimulaciju. Opremljena je tipkomza okidanje za lakši rad.

Kompatibilnost stimulatora: 

  • MagPro Compact, MagPro R20, MagPro R30, MagPro R30 s MagOption, MagPro X100, MagPro X100 s MagOption, MagPro R100

Za ostale zavojnice slobodno pošaljite Vaš upit na Bioelektroniku – info@bielektronika.hr.

Zavojnice
Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme