MIPM

MIMPMIPM GmbH

MAMMENDORFER INSTITUT
FÜR PHYSIK UND MEDIZIN GMBH
Oskar-von-Miller Straße 6
82291 Mammendorf
Germany
Telephone: +49 8145 / 92 09 0
Fax: +49 8145 / 92 09 33
https://www.mipm.com/en


Mammendorfer Institut za fiziku i medicinu  (MIPM GmbH) osnovan je 1982. godine. Michael N. Rosenheimer preuzeo je tvrtku 1988. godine kao jedini dioničar. Značajno ga je proširio i izgradio. Sjedište tvrtke uvijek je bilo u bavarskom gradu Mammendorfu, zapadno od Münchena. Danas naša tvrtka razvija i proizvodi MRI kompatibilne zaslone za praćenje pacijenta TeslaDUO i TeslaM3 zajedno s odgovarajućim dodacima koji odgovaraju kompatibilnost s MRI skenerima.  MIPM je srednja obiteljska tvrtka na čelu s Jennifer Rosenheimer, kćeri osnivača tvrtke. Sva naša proizvodnja i razvoj odvija se u Njemačkoj. Značka “Made in Germany” znači da su naši proizvodi u širokoj potražnji širom svijeta i uživaju reputaciji vrhunske kvalitete. Naš komercijalni fokus je na našim proizvodima, ali naš je cjelokupni fokus na ljudima. Naš moto je “HOMINUM SALUTI MEDICINAM EXERCENS”. Za dobro čovjeka, u službi medicine.

Mi pridajemo veliku važnost timskom duhu unutar naše MIPM obitelji – to je ono što nazivamo našim timom. Jednako su nam važni dugoročni odnosi s našim poslovnim partnerima. Veliku važnost pridajemo osobnoj razini.

 

Naši proizvodi

 • TeslaDUO – MRI monitor
 • TeslaM3 – MRI pacijent monitor 
 • SpO2 pribor
 • EKG pribor
 • Tlačne manžete
 • Temperaturna sonda

Razvijamo i proizvodimo uređaje koji pouzdano mjere i prikazuju vitalne znakove (krvni tlak, EKG, SpO2 itd.), Čak i pod ekstremnim uvjetima MRI skenera. Naše iskustvo omogućilo nam je da postanemo lider u tehnologiji na ovom polju. Sveobuhvatno testiranje i najviši standardi kvalitete jamče sigurne performanse u svakodnevnoj kliničkoj praksi.

TeslaDUO – MRI pacijent monitor

TeslaDUO vam pomaže pružiti najvišu razinu njege pacijenata. I nudi izvanrednu vrijednost. TeslaDUO zadovoljava najnovije standarde u MRI pulsnoj oksimetriji. TeslaDUO je posebno razvijen za nadgledanje pacijenata tijekom MRI pregleda. To je savršeno rješenje podjednako za radiologe i anesteziologe, bez ugrožavanja kvalitete slike.  Koristite TeslaDUO kao svoj glavni monitor MRI pacijenta.Pripazite na stanje svog pacijenta u toku MRI pregleda.

TeslaDUO je dostupan u tri konfiguracije

 • MRI pulsoksimetar (SpO2)
 • MRI krvni tlak (NIBP)
 • Kombinirani monitor (SpO2 i NIBP)
Naši proizvodi

Tesla M3 – MRI pacijent monitor

MRI monitor TeslaM3 posebno je razvijen za nadgledanje vitalnih funkcija tijekom MRI pregleda. Monitor i korisničko sučelje razvijeni su u suradnji s kliničkim korisnicima i udovoljavaju svim zahtjevima modernog monitora za MRI pacijenta.  Jednostavni senzori i dodaci te intuitivno korisničko sučelje čine TeslaM3 savršenim rješenjem za vaše MRI potrebe. Čak će i korisnici koji samo povremeno rade s MR preglednikom pacijenata brzo pronaći svoj put oko korisničkog sučelja.  TeslaM3 može se konfigurirati prema vašim individualnim zahtjevima i možete nadograditi sve komponente u bilo kojem trenutku za prikaz specifičnih vitalnih funkcija koje trebate vidjeti.  Sve su komponente TeslaM3 u potpunosti integrirane. Integrirana jedinica za napajanje omogućava spajanje monitora na mrežno napajanje tijekom skeniranja u MRI paketu.

Naši proizvodi

Naš MRI kompatibilni pribor:

SpO2 Pribor

Senzor pulsne oksimetrije, kompatibilan s MRI skenerom, za sustav praćenja pacijenta monitorom TeslaM3.

(uključujući 3 veličine prilagođene prstiju: odrasli / dijete / novorođenče).

Naš MRI kompatibilni pribor:

EKG Pribor

X oblik elektroda omogućuje brzo i jednostavno postavljanje na pacijentova prsa. EzPadMRI je optimiziran za praćenje EKG-a u uvjetima MRI okruženja. Zbog svog posebnog dizajna, elektrode umanjuju smetnje MRI skenera i time značajno poboljšavaju kvalitetu EKG-a tijekom praćenja.

Dostupne veličine:

 • 5300202: ezPadMRI (Mala)
 • 5300203: ezPadMRI (Velika)
Naš MRI kompatibilni pribor:

NIBP Manžete i cijevi 

Neinvazivne manžete za mjerenje tlak uz monitor TeslaM3  i  TeslaDUO.

Višekratne mažete:

Manžeta 5100038 NIBP (dojenčad) 9-15 cm

Manžeta NIBP 5100039 (dječja) 14-21,5 cm

Manžeta 5100040 NIBP (odrasli) 20,5-28,5 cm

Manžeta 5100041 NIBP (odrasli) 27-35 cm

Manžeta 5100042 NIBP (odrasli) 34-44 cm

Manžeta 5100043 NIBP (bedro) 42-52 cm

Jednokratne manžete:

Manžeta 5100026 NIBP (Neonatološka) 3-6 cm

Manžeta 5100027 NIBP (Neonatološka) 4-8 cm

Manžeta 5100029 NIBP (Neonatološka) 7-13 cm

Manžeta 5100030 NIBP (Neonatološka) 8-15 cm

5100044 NIBP tlačno crijevo za sve manžete, 4m

Naš MRI kompatibilni pribor:
Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme