KONICA MINOLTA

KONICA MINOLTAKONICA MINOLTA, INC.

No.1 Sakura-machi,
Hino-shi
Tokyo 191-8511,
Japan
Phone: +81 (02)-571-1122
Fax: +81 (02)-571-1121
https://www.konicaminolta.com/healthcare/


Digitalna revolucija dosegla je i područje zdravstva. Konica Minolta prema području zdravstva služi proizvodima koji koriste najnovije tehnologije digitalne obrade slike, te uslugama i rješenjima najviše kvalitete. Bolnicama  i klinikama pružamo visoko cijenjeni rendgenski digitalni dijagnostički sustavi za digitalno snimanje s računalnom radiografijom. Konica Minolta, je uglavnom sa svojim rendgenskim dijagnostičkim sustavima, ultrazvukom i drugim najmodernijim dijagnostičkim sustavima predvodila je digitalizacij dijagnostičkih slika. Učinkovitim davanjem dijagnostičkih slika visoke rezolucije pomogli smo poboljšati točnost i brzinu dijagnoze.

Iz programa tvrtke Konika Minolta zastupnici smo za dijagnostičke ultrazvučne uređaje.

Ultrazvučni uređaji:

SONIMAGE HS1

SONIMAGE HS1 je prijenosni ultrazvučni sustav “Point-of-Care” dizajniran da podrži široku paletu aplikacija i vrsta pacijenata. Sustav nudi napredne tehnologije kako bi se osigurala izvrsna kvaliteta slike i učinkovit radni tijek. Konica Minolta omogućavaju poboljšane detalje slike i razlučivost kontrasta koji pružaju preciznu dijagnozu i bolje rezultate pacijenata. Visokofrekventna linearna sonda „L18-4“ pruža izvanrednu kvalitetu slike uz naprednu razinu tkivne harmonije „Triad-THI“, a posebno je idealna za površno snimanje. Tehnologija jednostavne vizualizacije igle (SNV) poboljšava vizualizaciju igala na ultrazvučnoj slici. SNV je jednostavan i učinkovit te podržava postupke vođene ultrazvukom, koji se izvode u ravnini i izvan ravne pristupu. Za unutarnje intervencije Sonimage HS1 automatski prepoznaje iglu, optimizirajući njenu vizualizaciju.Također, nova funkcija “Automatski upravljač” automatski prepoznaje umetanje igle i prilagođava snop u skladu s tim.

Prilagodljivi zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam da prilagodite svoje osobne potrebe i pruži pristup glavnom načinu i funkcijama snimanja dodirom jedne tipke.

SONIMAGE MX1

SONIMAGE MX1 je novi sustav “Point-of-Care” koji nasljeđuje DNK inovacije od višeg modela SONIMAGE HS1.

Sustav nudi napredne tehnologije kako bi se osigurala izvrsna kvaliteta slike i učinkovit radni tijek s izuzetnom vrijednošću. Dual Sonic, jedinstvena tehnologija Konica Minolta, koristi jedinstveni algoritam odašiljanja koji omogućava prijenos dvaju valnih oblika, ovisno o dubini fokusiranja. U kombinaciji s T2HI tehnologijom, što ostvaruje formiranje visoke kvalitete THI signala oko središta ultrazvučnog snopa u prijemnom području. Kao rezultat, omogućuje suzbijanje zvučne smetnje i osiguravanje optimalne slike od dubokog do površinskog područja. Jednostavna vizualizacija igala (SNV) poboljšava otkrivanje vrha igle i u ravnini i izvan ravnine pristupu. Također, nova funkcija “Automatski upravljač” automatski prepoznaje umetanje igle i prilagođava snop u skladu s tim.

Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme