KONICA MINOLTA

KONICA MINOLTAKONICA MINOLTA, INC.

No.1 Sakura-machi, 
Hino-shi 
Tokyo 191-8511, 
Japan
Phone: +81 (02)-571-1122
Fax: +81 (02)-571-1121
https://www.konicaminolta.com/healthcare/


Digitalna revolucija dosegla je područje zdravstva. Konica Minolta ovo polje služi proizvodima koji koriste najnovije tehnologije digitalne obrade slike, te uslugama i rješenjima najviše kvalitete. Tržištu bolnice i klinike pružamo visoko cijenjeni, visoko performansni rendgenski digitalni dijagnostički sustavi za digitalno snimanje s računalnom radiografijom. Konica Minolta, uglavnom sa svojim rendgenskim dijagnostičkim sustavima, ultrazvukom i drugim najmodernijim dijagnostičkim sustavima, predvodila je digitalizaciju dijagnostičkih slika. Učinkovitim davanjem dijagnostičkih slika visoke rezolucije i rezolucije pomogli smo poboljšati točnost i brzinu dijagnoze, olakšavajući teret pacijentima. 

Glavni proizvodi:

  • Digitalni rendgenski dijagnostički sustavi (CR, DR)
  • Dijagnostički ultrazvučni sustavi
  • Dijagnostička medicina

Ultrazvučni uređaji:

SONIMAGE HS1

SONIMAGE HS1 je prijenosni ultrazvučni sustav “Point-of-Care” dizajniran da podrži široku paletu aplikacija i vrsta pacijenata. Sustav nudi napredne tehnologije kako bi se osigurala izvrsna kvaliteta slike i učinkovit radni tijek. Značajke napredne tehnologije Konica Minolta omogućavaju poboljšane detalje slike i razlučivost kontrasta koji pružaju preciznu dijagnozu i bolje rezultate pacijenata. Visokofrekventna linearna sonda „L18-4“ pruža izvanrednu kvalitetu slike uz naprednu razinu tkivne harmonije „Triad-THI“, a posebno je idealna za površno snimanje. 

Jednostavna vizualizacija igala (SNV) poboljšava otkrivanje vrha igle i u ravninskom i u ravninskom pristupu. Također, nova funkcija “Automatski upravljač” automatski prepoznaje umetanje igle i prilagođava snop u skladu s tim.

Prilagodljivi zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam da prilagodite svoje osobne preferencije i pruži vam jednom tipku za pristup glavnom načinu i funkcijama snimanja.

SONIMAGE MX1

SONIMAGE MX1 je novi sustav “Point-of-Care” koji nasljeđuje DNK inovacije od višeg modela SONIMAGE HS1.

Sustav nudi napredne tehnologije kako bi se osigurala izvrsna kvaliteta slike i učinkovit radni tijek s izuzetnom vrijednošću. Dual Sonic, jedinstvena tehnologija Konica Minolta, koristi jedinstveni algoritam odašiljanja koji omogućava prijenos dvaju valnih oblika, ovisno o dubini fokusiranja. U kombinaciji s T2HI tehnologijom, ona ostvaruje formiranje visoke kvalitete THI signala oko središta ultrazvučnog snopa u prijemnom području. Kao rezultat, omogućuje suzbijanje zvučne buke i osiguravanje optimalne slike od dubokog do površinskog. Jednostavna vizualizacija igala (SNV) poboljšava otkrivanje vrha igle i u ravninskom i u ravninskom pristupu. Također, nova funkcija “Automatski upravljač” automatski prepoznaje umetanje igle i prilagođava snop u skladu s tim.