Rimed

RimedRimed Ltd.

25 Hacharoshet St. P.O Box 2402
Industrial Park Raanana
Israel, 4365613
Tel: +972-9-748-4425
Fax: +972-9-748-4417
admin@rimed.com
https://www.rimed.com/


Rimed je osnovan 1982. godine. Od tada tvrtka razvija proizvodnju i izvoz 7 generacija neinvazivnih vaskularnih i transkranijalnih doplerskih sustava. Rimed je na tržište predstavio prvi periferni vaskularni dopler sa sustavom izgrađenom na bazi računala, a bio je prvi koji je predstavio prilagodljivi koncept “sažetka izvještaja” koji su od tada kopirale i druge tvrtke. 

Tvrtka sada nudi novu liniju digitalnih transkranijalnih doplera s M-načinom rada, kao i integriranu karotidnu sondu za snimanje dupplex slika. Naši se uređaji svakodnevno koriste u preko 100 zemalja, uglavnom u odjeljenjima za neurologiju i moždane jedinice, pa je Rimed postao renomirana tvrtka na području transkranijalne doplerske (TCD) tehnologije. Rimedova linija proizvoda sadrži sve međunarodne certifikate: CE, ISO 13485: 2003, FDA, CFDA i više.

Rimedova dugogodišnja stručnost, znanje i financijska stabilnost tijekom protekla 3 desetljeća učinili su je dinamičnom i inovativnom tvrtkom i postala je vodeća tvrtka razvijajući napredne dijagnostičke alate na primjeni medicinske tehnologije.

Digi-Lite™

Digi-Lite ™ je napredni digitalni transkranijski dopler (TCD) sustav s zaslonom osjetljivim na dodir i s M načinom rada. Proizvod se temelji na najnovijoj tehnologiji u digitalnoj elektronici i dizajnu programa. 

Digi-Lite ™ pruža cjelovito dijagnostičko rješenje za moderni neurološki laboratorij ili neurovaskularni laboratorij. Digi-Lite ™ mjeri brzinu protoka krvi u glavnim arterijama mozga, neinvazivno, olakšavajući otkrivanje stenoze i embolije, ugrušaka koji teku u krvotoku.

Nudi kompletni raspon sondi uključujući sonde od 2 MHz, 4 MHz, 8 MHz i 16 MHz, a svaka ima zaseban priključak.

Digi-Lite™ IP

Digi-Lite ™ nudi opcionalnu dodatnu sondu za obradu slika Digi-Lite ™ IP. Sonda omogućava liječniku skeniranje karotidnog sustava (CCA, ECA, ICA) u cjelovitom trostrukom načinu, uključujući B&W (anatomiju), kolor Doppler i valni oblik doplerskog spektra. S ovom jedinstvenom integriranom slikovnom sondom, Digi-Lite ™ nudi, u djeliću troškova standardnog ultrazvučnog aparata, sveobuhvatno rješenje za moderni neurološki laboratorij.

Na kraju pregleda dobiva se završni izvještaj koje uključuje transkranijalne doplerske podatke i karotidno ultrazvučno snimanje. Nema potrebe za korištenjem dva različita uređaja.

Jedan pacijent, jedna baza podataka, jedan izvještaj.

Digi-One™ Portabilni uređaj

Rimed s ponosom predstavlja svoj TCD proizvod sedme generacije, Digi-One ™, najprenosiviji TCD koji možete nositi sa sobom gdje god krenete. Digi-One ™ se može povezati s bilo kojim računalom baziranim na OS Windows.

Digi-One ™ je stvarno male težine, manja od: 1 kg!

Digi-One ™ pruža cjelovito dijagnostičko rješenje za moderni neurološki laboratoriju ili neurovaskularni laboratorij. Digi-One ™ mjeri brzinu protoka krvi u glavnim arterijama mozga, neinvazivno, olakšavajući otkrivanje stenoze i embolije, ugrušaka koji teku u krvotoku.

Držač sonde LMY-3™

LMY-3 ™, Rimedov držač sonde treće generacije, zasnovan je na inovativnom mehanizmu koji omogućava da se dopplerova sonda lako poravna i zaključa, nudeći maksimalnu stabilnost i pretvarajući praćenje transkranijalnog doppler signala (TCD) u jednostavan postupak.

Jednom kada se smjer sonde poravna, radi primanja maksimalnog Doppler signala, jednim klikom zaključava se cijeli mehanizam na mjestu, sprečavajući pomicanje sonde.

Drežač je izrađen od medicinske plastike te se može koristiti u rendgenskim, angiografskim i koronografskim postupcima prilikom postavke stenta.

Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme