LMT

LMT Medical Systems GmbH

Maria-Goeppert-Straße 5
23562 Lübeck
Germany
Fon +49 451 • 5 80 98 – 0
Fax +49 451 • 5 80 98 – 200
info@lmt-medicalsystems.com
https://www.lmt-medicalsystems.com/en/ 


Jedinstveni MR dijagnostički inkubatorski sustav nomag®IC, proizvodi se od 2003. godine i koristi se širom svijeta u mnogim klinikama. Sjedište LMT Medical Systems GmbH smješteno je u hanseatskom gradu Luebecku u Njemačkoj.  Podružnica je posebno osnovana u SAD-u s ciljem da se približi klijentima u SAD-u. Torsten Lönneker-Lammers, koji je magistrirao inženjerstvo, oduvijek je bio direktor LMT Medical Systems GmbH. Od 2014. godine, Geratherm Medical AG uključen je kao većinski dioničar LMT Medical Systems GmbH. Suradnja sa Sveučilištem Luebeck i Sveučilište Luebeck primijenjenih znanosti. LMT Medical Systems GmbH je mjesto gdje se MRI susreće s neonatologijom; MR inkubatorski sustav za dijagnostiku MR nomag® IC Advanced omogućuje prenošenje novorođenčadi i nedonoščadi izravno iz NICU-a u MR apartman optimalnim, neinvazivnim slikanjem magnetskom rezonancom. Beba je potpuno zaštićena unutar inkubatora sigurnim održavanjem života, MR-inkubatora koji kontrolira temperaturu i vlagu tijekom cjelokupnog transporta i MR pregleda.

U narednim godinama tvrtka će se proširiti. Trenutno je 20 kvalificiranih zaposlenika odgovorno za razvoj, proizvodnju i međunarodnu prodaju. LMT Medical Systems GmbH uvijek traži kvalificirano osoblje sa stručnjacima.  LMT Medical Systems GmbH izuzetno je inovativna, visokotehnološka tvrtka na međunarodnom tržištu aktivnih medicinskih proizvoda. Godinama razvijamo, proizvodimo i uspješno distribuiramo naš jedinstveni MR dijagnostički sustav inkubatora širom svijeta. Iz godine u godinu, ovaj je sustav tisućama novorođenčadi i prijevremeno rođene djece omogućio zdrav početak života. Različite visokofrekventne zavojnice za magnetsku rezonancu i moderna transportna oprema za neonatologiju zaokružuju našu specifičnu ponudu proizvoda.

Proizvod tvrtke LTM Medical systems, je MRI kompatibilni inkubator MR nomag®:

MR DIAGNOSTICS INCUBATOR SYSTEM – MR nomag®

Razvojnog inkubatora za dijagnostiku MR za prijevoz dojenčadi i MR pregleda novorođenčadi, Luebeckov LMT Medical Systems GmbH napravio je revolucionarnu dječju radiologiju. Smješten na sjecištu radiologije i neonatologije, sustav omogućuje prerano rođenim bebama i nestabilnoj novorođenčadi izravno prenošenje iz NICU-a u MR apartman radi optimalnog, neinvazivnog snimanja magnetskom rezonancom. Prije, dojenčad s intenzivnom medicinskom skrbi, a posebno bebe rođene prije 37. tjedna trudnoće, nisu bile u mogućnosti podvrgnuti se MR ispitivanju sigurno.

16-CHANNEL HEAD ARRAY COIL 1.5 / 3.0 T

MR Diagnostics nomag®IC Advanced sadrži namjensku zavojnicu za glavu. To omogućava precizno snimanje mozga. Kao daljnji proizvod, LMT nudi zasebnu zavojnicu kučišta.

Kompatibilno s verzijama programa :

  • Siemens (VD / VE)
  • GE (DV 26)

8-CHANNEL HEAD ARRAY COIL 1.5 / 3.0 T

MR Diagnostics nomag®IC Advanced sadrži namjensku zavojnicu za glavu. To omogućava precizno snimanje mozga. Kao daljnji proizvod, LMT nudi zasebnu zavojnicu kučišta.

Kompatibilno s verzijama programa:

  • Siemens (VB, VC, VD, VE)
  • Philips (≥3,2, ≥5,1,7)
  • GE (DV 24/25/26)
  • GE (SV 25 / 25.1)

12-CHANNEL BODY ARRAY COIL 1.5 / 3.0 T

Prevremeno rođena djeca često dolaze na svijet s još nerazvijenim organima. Stoga su ti organi često ograničeni u svojim funkcionalnim mogućnostima i vrlo su skloni bolestima. Komplementarno MR-ovom dijagnostičkom sustavu inkubatora nomag®IC naprednom, nalazi se višekanalna tjelesna zavojnica pomoću koje se mogu napraviti detaljne slike prsa i trbuha malih pacijenata.

Kompatibilno s verzijama programa:

  • Siemens (VB, VC, VD, VE)
  • Philips (≥3,2, ≥5,1,7)
  • GE (DV 24/25/26)
  • GE (SV 25 / 25.1)