IEM

IEM GmbH

Cockerillstraße 69
52222 Stolberg
Germany
+49 2402 9500 0
+49 2402 9500 11
info@iem.de
https://www.iem.de/en/ 


Koristimo pionirske metode i tehnike kao što su upravljanje rizikom, način snimanja  i analiza učinaka (FMEA), analiza kvarova (FTA) i stalne tehničke revizije te pregledi kupaca da bi naši proizvodi postali među najboljima na tržištu. Kao tehnološki stručnjaci na području upravljanja hipertenzijom, našim korisnicima pružamo rješenja od snimanja  i dijagnostike do daljnjeg upravljanja. Uz informacije o našim proizvodima i uslugama, nudimo i koncepte i informacije o hipertenziji na više jezika. Naša globalna mreža daje nam informacije i ideje koji izravno utječu na naš razvoj, dizajn proizvoda i marketinške koncepte. Naši proizvodi i usluge razvijeni su u skladu s međunarodnim standardima i podvrgavaju se opsežnim testiranjima u skladu s posebnim i relevantnim standardima: internim, od neovisnih ispitnih institucija i pod kritičnim okom međunarodno priznatih klinika i kliničkih istraživačkih organizacija.

Razvoj i primjena proizvoda uspješna je ako su kvaliteta i postupak u interesu liječnika i pacijenta. Liječnici i pacijenti vole raditi s IEM proizvodima zbog njihove visoke kvalitete usluge i zbog toga što proizvodi stvarno olakšavaju radne procese u klinici, liječničkoj praksi ili kod kuće.

Proizvodi ili usluge također pomažu u donošenju svakodnevnih kliničkih odluka u skrbi o pacijentu, što pojednostavljuje rutine. Znanje o proizvodu mjerilo je rješenja za sve probleme. Pacijenti očekuju usluge opće kvalitete – za vlastitu dobrobit.

Osnovni proizvod je holter uređaj za mjerenje krvnog tlaka – KMAT, uređaj za analizu stanja krvnih žila pacijenta.

Mobil-O-Graph® NG

Među 24-satnim ABPM uređajima, Mobil-O-Graph® NG očito je jedan od klasika širom svijeta i postao je jedan od najpopularnijih dugoročnih monitora krvnog tlaka za medicinsku praksu ili kliniku. Njegova posebno blaga metoda mjerenja rezultira s vrlo visokom razinom prihvaćanja pacijenta i većom usklađenošću s pacijentom. Njegovo brzo i jednostavno upravljanje u svakodnevnoj praksi u kombinaciji s programom za upravljanje hipertenzijom učinili su Mobil-O-Graph® NG jednim od najpopularnijih dugoročnih monitora krvnog tlaka. Opsežni dostupni dodaci i njegova čvrstoća zahvaljujući kvaliteti “Made in Germany” čine ga popularnim kako među pacijentima, tako i među liječnicima.

Mobil-O-Graph® PWA

S trenutno više od 200 studija i publikacija u području analize pulsnih krivulja (PWA), Mobil-O-Graph® PWA jedan je od najšire odobrenih i najboljih uređaja na svijetu kada je riječ o mjerenju središnjeg krvnog tlaka i krutosti arterija. Novi algoritam mjerenja “MAP-c2” bilježi središnji krvni tlak bolji od svih ostalih monitora za središnji krvni tlak koji su trenutno na tržištu. U kombinaciji sa programom za analizu HMS CS-a, Mobil-O-Graph® PWA nudi nove inovativne mogućnosti u okviru klasifikacije rizika, dijagnostike i upravljanja pacijentima. Individualno upravljanje pacijentima na ovaj način dovodi do uvelike poboljšane usklađenosti pacijenta u području liječenja hipertenzije.

Agedio B900

Temeljni alat za probir kardiovaskularnog zdravlja. Najnovija klinička literatura ukazuje na krutost arterija kao referentni pokazatelj za kardiovaskularni rizik. Na kraju pregleda korisnik će dostaviti izvještaj u kojem je naveden dobiveni rezultat. Izvješće daje dobiveni rezultat s relativnim objašnjenjem i detalje analiziranih parametara izraženih u postotnim vrijednostima: 

  • Sistolni i dijastolički krvni tlak
  • Brzina otkucaja srca
  • Brzina pulsnog vala
  • Starost arterija

Potrošni pribor

Manžete za mjerenje krvnog tlaka.

Uz uređaj moguće je koristiti različite veličine manžeta: XS, S, M, L i XL (ekstra male, male, srednje, velike I ektra velike)

Potrošni pribor

Torbica za nošenje uređaja

Potrošni pribor

Program za analizu s priključnim USB kablom

Potrošni pribor