IEM

IEM GmbH

Cockerillstraße 69
Gewerbepark Brand 42
52078 Aachen
Germany
+49 2402 9500 0
info@iem.de
https://www.iem.de/en/ 


Koristimo pionirske metode i tehnike kao što su upravljanje rizikom, način snimanja  i analiza učinaka (FMEA), analiza kvarova (FTA) i stalne tehničke revizije te pregledi kupaca da bi naši proizvodi postali među najboljima na tržištu. Naši proizvodi i usluge razvijeni su u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i sigurnosti i podvrgavaju se opsežnim testiranjima u skladu s posebnim i relevantnim standardima: internim, od neovisnih ispitnih institucija i pod kritičnim okom međunarodno priznatih klinika i kliničkih istraživačkih organizacija.

Razvoj i primjena proizvoda uspješna je ako su kvaliteta i postupak u interesu liječnika i pacijenta. Liječnici i pacijenti vole raditi s IEM proizvodima zbog njihove visoke kvalitete i zbog toga što proizvodi stvarno olakšavaju radne procese u klinici, liječničkoj praksi ili kod kuće.

Mobil-O-Graph – NOVI  STANDARD

 • Od mjerenja krvnog tlaka do hemodinamike sa samo jednim uređajem
 • Modularna nadogradnja putem pristupačnih licenci
 • Najbolji izbor za pouzdanu dijagnozu

Jedan uređaj – brojne mogućnosti: Čak i godinama nakon kupnje, jedinstvene mogućnosti nadogradnje omogućuju dodatne opcije mjerenja poput centralnog krvnog tlaka ili cjelovitu analizu pulsnih valova sa svim parametrima hemodinamske i krvožilne krutosti za idealno upravljanje kardiovaskularnim sustavom.

Mobil-O-Graph® jedan je od najpopularnijih ABPM uređaja u svijetu koji se koriste u liječničkim ordinacijama i bolnicama. Vi odlučujete koje parametre preferirate i prilagodite svoj izbor prema vašim individualnim potrebama. Svi se podaci prikazuju u jasno posloženim grafikonima koji se pružaju kao dio izvješća. Uz to, četiri međunarodno priznata ograničenja dječjeg krvnog tlaka, uključena u program kao standard, omogućuju hitne medicinske odluke za djecu i adolescente. Ova jedinstvena kombinacija hardvera i programa (HMS CS) smanjuje vaše radno opterećenje i povećava vašu ukupnu učinkovitost. Jednostavnost upotrebe značajno vam olakšava svakodnevni rad.

Tel-O-Graph GSM

DIGITALNA REVOLUCIJA

 • Pouzdano podešavanje krvnog tlaka s bilo kojeg mjesta na svijetu
 • Značajna ušteda vremena zahvaljujući daljinskoj njezi pacijenta bez osobnih posjeta
 • Poboljšani i održivi medicinski rezultati

Smanjene osobne posjete, autentične vrijednosti krvnog tlaka i pojednostavljeni tijekovi rada! Ovaj sustav jamči znatnu uštedu vremena za medicinsko osoblje, uz vrhunsku terapiju krvnim tlakom i održive rezultate za pacijente.

Tel-O-Graph BT

ISTINITI MULTI-TALENT

 • Pouzdana i točna analiza rizika bez vremena čekanja
 • Pristupačne mogućnosti nadogradnje na cBP i PWA
 • Učinkovit tijek rada s automatiziranim bilježenjem podataka

Puno više od samo ploče za stol! Jedinstvene mogućnosti nadogradnje omogućuju dodatne opcije poput središnjeg krvnog tlaka ili cjelovitu analizu pulsnih valova sa svim parametrima hemodinamske i krvožilne krutosti.

Ponuda proizvoda:

Mobil-O-Graph® Comfort set

Među 24-satnim ABPM uređajima, Mobil-O-Graph® Comfort set očito je jedan od klasika širom svijeta i postao je jedan od najpopularnijih dugoročnih monitora krvnog tlaka za medicinsku praksu ili kliniku. Njegova posebno blaga metoda mjerenja rezultira s vrlo visokom razinom prihvaćanja pacijenta i većom usklađenošću s pacijentom. Njegovo brzo i jednostavno upravljanje u svakodnevnoj praksi u kombinaciji s programom za upravljanje hipertenzijom učinili su Mobil-O-Graph® Comfort set jednim od najpopularnijih monitora krvnog tlaka. Opsežni dostupni dodaci i njegova čvrstoća zahvaljujući kvaliteti “Made in Germany” čine ga popularnim kako među pacijentima, tako i među liječnicima.

Set pribora

Torbica za kompletan set Mobil-O-Grapha. Manžete za mjerenje krvnog tlaka, u tri različite veličine: S, M i L.

Torbica za nošenje uređaja

Program za analizu s priključnim USB kablom ili Bluetooth protokolom.

Metar za mjerenje obujma ruke.

Punjive baterije 4 komada s punjačem.

Program baze podataka HMS CS na CD-ROM-u.

Licence programa za nadogradnju monitora

Licenca cBP (24h)

 • Trostruko mjerenje
 • 24h Centralni krvni tlak

Licenca PWA (24h)

 • Trostruko mjerenje
 • 24h centralni krvni tlak
 • 24h Analiza pulsnog vala

Tel-O-Graph GSM Premium set

Tel-O-Graph® GSM najinovativnije je i najprikladnije rješenje za daljinsko podešavanje krvnog tlaka s bilo kojeg mjesta na svijetu. Izmjerene vrijednosti šifriraju se i automatski šalju iz Tel-O-Graph® GSM-a putem mobilne komunikacije u softver za upravljanje hipertenzijom (HMS CS) Svi podaci mogu se prenijeti putem GDT-a ili HL-7 u softver za administraciju ordinacije ili bolnički informacijski sustav. Rezultati su jasno grafički ilustrirani, njima se može lako upravljati i mogu se generirati u automatskim izvješćima o pacijentima.

Set pribora

Torbica za kompletan set Tele-O-Graph GSM Premium set. Tri veličine manžeta S, M i L.

Četri baterije (Alcaline). Program baze podataka HMS CS na CD-ROM-u.

Tel-O-Graph® BT Premium set

Tel-O-Graph® BT najinovativnije je i najprikladnije rješenje za daljinsko podešavanje krvnog tlaka. Pouzdani podaci zbog visoke točnosti (BHS (A / A) ocjenjivanja) odobrenog medicinskog proizvoda. Korisniku prilagođen zahvaljujući radu s jednim gumbom, velikom zaslonu i brzom mjerenju krvnog tlaka bez neugodnih učinaka (AFL: Logika automatske povratne sprege). Mogućnost dodavanja analize središnjeg krvnog tlaka i pulsnog vala pojedinačno mjerenju krvnog tlaka.

Set pribora

orbica za kompletan set Tele-O-Graph BT Premium set. Tri veličine manžeta S, M i L.

Četri baterije (Alcaline). USB Bluetooth adapter. Program baze podataka HMS CS na CD-ROM-u.

Bioelektronika d.o.o. | Razvoj, servis, prodaja i primjena medicinske opreme